Schoentjes Drankencentrale in LEEUW moedigt Duvels aan met bierbakken

C21

Schoentjes Drankencentrale in LEEUW moedigt Duvels aan met bierbakken

Schoentjes_1_
Bierbakken kunnen de Rode Duivels aanmoedigen
 

Wie vanaf vandaag langsheen de Bergensesteenweg in Brukom te Sint-Pieters-Leeuw passeert zal verbaast opkijken. Langsheen het gebouw van dranken Schoentjes prijkt onze nationale driekleur. 854 bakken moeten onze Rode Duivels aanmoedigen tijdens het EK dat binnen enkele dagen van start gaat.
Drankenhandel Schoentjes heeft een huizenhoge muur van bierbakken gebouwd met daarop het logo van de Rode Duivels. Met deze opbouw willen de mannen van Schoentjes laten zien dat ze er helemaal klaar voor zijn om her en der drank te voorzien op alle mogelijke locaties waar er voetbal zal gekeken worden.
“We weten dat het verbruik van bier tijdens een EK of WK steeds de hoogte ingaat dus hebben we de laatste weken voldoende bier ingeladen. Ook zijn alle voorbereidingen getroffen om her en der op locaties waar er grote schermen staan drank te voorzien.”
Natuurlijk willen ze ook ons nationaal voetbalelftal een hart onder de riem steken en hopen ze dat de Belgen zolang mogelijk in de competitie blijven. Zolang de Belgen doorgaan, zullen de bakken blijven staan. We hebben niet alleen de Belgische vlag nagebootst maar ook het duivelslogo. Bier en voetbal gaan goed samen, dus leek deze actie wel passend. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2016
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief