HERNE / LENNIK – Dirk Vanderlinden stelt zijn nieuwe thriller voor in het kasteel van Gaasbeek

C21

HERNE / LENNIK – Dirk Vanderlinden stelt zijn nieuwe thriller voor in het kasteel van Gaasbeek

Nieuwe_thriller
HERNE / LENNIK – Dirk Vanderlinden stelt zijn nieuwe thriller voor in het kasteel van Gaasbeek - © Deschuyffeleer
 

Op vrijdag 10 juni, morgen dus, om 19u30 stelt Dirk Vanderlinden, de schrijver uit Herfelingen, in zijn reeks over en met The Vandiesel Company zijn nieuw boek ‘De Chirusa Hyperlink’ voor in het kasteel van Gaasbeek. Meteen een prachtig kader om kennis te maken met de auteur zelf en met de opvolger van De Bonsai Collectie.

In zijn nieuw werk speelt één van de verhaallijnen zich af in Halle, het Pajottenland en de Zennevallei.
Het gaat heel specifiek om Gaasbeek, Halle en Herne. Heel wat lokale handelaars spelen dan ook in deze thriller een bijrol uiteraard naast de hoofdpersonages van de Vandiesel Company. Het gaat onder meer over Dirk Lindemans (Brouwerij Lindemans - Vlezenbeek), Wilfried Vierendeel en Greet Kestemont (Restaurant De Egelantier - Herne), Wilfried Van Rossom (Tearoom La Dragée - Halle), Oliva Claes (Immokantoor Claes/Willems - Halle) en Ingrid Bruynseels (Audi Bruynseels - Dilbeek). “Zonder hen zou de lokale verhaallijn alleszins minder realistisch geweest zijn”, geeft de auteur aan.
In ‘De Chirusa Hyperlink’ wordt The Vandiesel Compagny meegezogen in de machtsstrijd om internetdata. Rusland wil Amerika de loef afsteken met de hulp van China. Tegelijk gebeurt er iets vreemds in het kasteel van Gaasbeek. Kan het team die knoop ontwarren en de De Chirusa Hyperlink alsnog tijdig stoppen?
Razend spannend en super ontspannend tegelijk. Zo kun je de vierde thriller van Dirk Vanderlinden ook deze keer het best omschrijven. Voor de liefhebbers van het genre dan ook de perfecte combinatie voor zomerliteratuur.
Na zijn eerste drie succesvolle boeken over en met The Vandiesel Company, komt zijn nieuwste boek opnieuw uit bij Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts. Eerder verschenen in de reeks reeds Het Geheim van Stolzenfels, De Fiandre Broederschap en de Bonsai Collectie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief