LENNIK - Blanc Limé, een authentieke aperitiefdrank op basis van droge witte wijn, natuurlijke

C21

LENNIK - Blanc Limé, een authentieke aperitiefdrank op basis van droge witte wijn, natuurlijke

Wijn_vossen
Ingezonden foto

 citrusaroma’s en een licht sprankelende toets, komt naar Lennik. Na Parijs, London, New York en Hong Kong wordt Huis Vossen het eerste Belgische adres waar Blanc Limé te vinden zal zijn! Dat zal feestelijk gevierd worden tijdens een zuiderse apéro op 24 juni, de allereerste vrijdag van zomer 2016.

Blanc Limé is een verfrissend aperitief dat oorspronkelijk in de jaren ‘50 het favoriete drankje was in de Parijse brasseries en bars in het zuid-westen van Frankrijk. Enkele jaren geleden besloten het befaamde Franse restaurant “La Tupina”, en de familie Ducourt, een gekende Bordelese wijnmakersfamilie, om opnieuw leven in deze retro aperitief te blazen. Ook Huis Vossen stapt nu mee in dit verhaal, waardoor zij het allereerste Belgische adres wordt waar Blanc Limé te vinden zal zijn. In de kleinhandel zal Blanc Limé voortaan te verkrijgen zijn aan de prijs van € 9,5 (incl. BTW) per fles.

Onder de naam “Coucou Blanc Limé” organiseert Huis Vossen een Frans-getinte apéro met lekkere proevertjes, appetizers en zuiderse ambiance. Een unieke gelegenheid om de intrede van de zomer en Blanc Limé te vieren in Lennik!

Info event: Coucou Blanc Limé Apero vrijdag 24 juni 2016 (17.00u - 22.00u) Huis Vossen Alfred Algoetstraat 2b 1750 Lennik Meer info op: http://www.huisvossen.be/blanc-lime/

https://www.facebook.com/events/1320025678013751/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief