Drie Dolle Dagen GAASBEEK verhuist naar Dorpsplein

C21

Drie Dolle Dagen GAASBEEK verhuist naar Dorpsplein

Gaasbeek_dolle_dagen_
Drie Dolle Dagen Gaasbeek op het dorpsplein. Foto Marc Sluys
 
Dolledagen_2016_banner
 

Het begin van de zomer komt eraan en naar jaarlijkse gewoonte valt dit samen met de Dolle Dagen van Gaasbeek op 1, 2 en 3 juli. Dit jaar zijn er een paar grote en kleine veranderingen. De grootste verandering is zonder twijfel de locatie. Onze grote feesttent zal je dit jaar niet meer zien schitteren tussen het mooie groene landschap. We verhuizen naar het iets lager gelegen dorpsplein. We willen dat de Dolle Dagen terug een volksgebeuren wordt zoals ‘in de goeie ouwen tijd’. Ons mooi dorpsplein zal drie dagen lang gratis toegankelijk zijn voor iedereen die houdt van gezelligheid en amusement.
Programma tijdens het feestweekend:
Vrijdag 1 juli zenden we vanaf 20.00 de kwartfinale uit van het EK voetbal. Deze avond eindigt om middernacht. Indien die avond de Rode Duivels spelen zal er wel een extra feest plaatsvinden op het dorpsplein.
Zaterdag 2 juli is er de traditionele Boerenmarkt die haar 35-jarig bestaan viert. Na de misviering gaat ons terras en bar open. ’s Avonds zenden wij terug de kwartfinale uit met achteraf een 80, 90 en 2000 fuif.
Zondag 3 juli kan je vanaf 08.00 terecht op het dorpsplein. Hier kan je je komen inschrijven voor onze wandeling. De hele namiddag is ons terras open en vanaf 17.00 is er onze eerste editie van het koordtrekken SIDE BY SIDE. Zeker de moeite waard om langs te komen. Vóór de kwartfinale is er een optreden van de Magic Cortez band 2.0 en daarna komt niemand minder dan Yves Segers optreden. Achteraf is er nog een afterparty.
Maandag ruimen wij met het hele Dolle Dagen team het dorpsplein op zodat er niets meer te merken valt van 3 dagen feest.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2016
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief