LENNIK – Eerste editie van “ Lennik loopt” is een feit.

C21

LENNIK – Eerste editie van “ Lennik loopt” is een feit.

Lennk_1
Foto Emile Devogeleer
 
Lennk_12jpg
Foto Emile Devogeleer
 

  De eerste editie van het loopcriterium ‘Lennik Loopt’ werd officieel voorgesteld in de raadszaal van het gemeentehuis in Lennik. Beginnen de beentjes al te kriebelen?  Neem dan deel aan de drie edities en u ontvangt een origineel T-shirt.

Hoe kan je deelnemen? Kom op 30 juli 2016 naar de Cecilaloop in Sint-Martens-Lennik, vul daar voor aanvang het invulformulier in dat wordt meegegeven met je loopnummer, vanaf dan ben je ingeschreven.

Als je dan ook deelneemt aan Dwars door Lennik op 19 augustus en op 9 oktober 2016 de Rakkerrun Kasteeltrail Lennik. Krijg je een mooi T-shirt als beloning, opgelet men moet de drie joggings uitlopen, ongeacht leeftijd, geslacht, looptijd. Het T-shirt is af te halen tijdens het laatste evenement nl, de RakkerRun Kasteeltrail.

De organisatie ligt in handen van Cecilialoop Sint-Martens-Lennik, Dwars door Lennik, RakkerRun Kasteeltrail Lennik in samenwerking met de gemeente Lennik. Het loopcriterium is te volgen op www.facebook.com/LennikLOOPTcriterium of op de vernieuwde website van de gemeente Lennik op www.lennik.be  .

 Lennik neemt ook deel aan “ Rio House”, op 4 en 5 augustus lopen Belfius medewerkers met de Belgische OlympischeVlam vanaf het standbeeld van Manneke Pis in Brussel naar het BOIC Rio House te Oostende.

Ook de Gemeente Lennik neemt deel aan deze symbolische estafette, op 4 augustus zou de vlam rond 11.00 uur in Lennik zijn, wie een deel van het parcours wil meelopen kan gratis inschrijven via ilse.claus@mandat.belfius.be  .

Het betreft een leuke jogging voor iedereen opgedeeld in 5 opeenvolgende trajecten van Itterbeek over Lennik tot in Ninove.

Sportdrank en kleine versnaperingen worden voorzien, alsook volgwagen, bezemwagen en busjes om je terug naar je vertrekpunt te brengen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief