LENNIK - School van Gaasbeek brengt septemberfestival

C21

LENNIK - School van Gaasbeek brengt septemberfestival

Fb98cfcb-a80d-435c-8c1c-ba752b436972
EP

 De School van Gaasbeek maakt zich op voor de derde editie van haar SeptemberFestival op 2, 3 en 4 september 2016. Het SeptemberFestival bouwt verder op de ontmoeting tussen ‘ervaring’ en ‘vernieuwing’. De School van Gaasbeek heeft een verleden waar we graag beroep op doen.

Ook dit jaar. Ondertussen vinden ook jonge kunstenaars tijd en ruimte in deze omgeving. Gedurende deze drie dagen treden zangers, dansers, dichters, muzikanten en acteurs op. Naast presentaties in de lokalen van de vroegere dorpsschool, de speelplaats en in het vroegere gemeentehuis, wordt er werk getoond in de velden, op het dorpsplein en op zolders gelegen aan het dorpsplein. Vorig jaar was er voor het eerst een poëzie-luik. Op 4 september is er de tweede editie en deze sluit naadloos aan bij het basisidee van het SeptemberFestival: ervaring en vernieuwing.

 

De School van Gaasbeek is sinds 2014 een werkplaats en residentieplek voor kunstenaars. Tijdens het SeptemberFestival komen een aantal van deze residenten hun werk tonen dat in Gaasbeek tot stand kwam. Door ‘ervaring en vernieuwing’ samen te brengen krijgt het publiek in het SeptemberFestival een reeks uitzonderlijke en exclusieve voorstellingen aangeboden. Via werkstukken, werkopnamen, flarden uit bestaande producties, toonmomenten en voorstellingen kan het publiek zich vergewissen van de brede dynamiek van ‘de School van Gaasbeek’.

 

Volledig programma op www.deschoolvangaasbeeek.eu

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 aug 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief