LENNIK - Tweedehands Speelgoedbeurs in LENNIK

C21

LENNIK - Tweedehands Speelgoedbeurs in LENNIK

Speelgoed
Archieffoto

 Voor de derde keer organiseren Mieke Dobbelaere met enkele vrienden  een Tweedehands Speelgoedverkoop te Lennik. 

Dit jaar zijn de organisatoren een samenwerking aangegaan met de Gemeente Lennik die hen logistiek bijstaat. Daarom zal de speelgoedverkoop plaats vinden in de Feestzaal Jo Baetens (Sporthal) waar iedereen welkom is op zondag 6 november van 14u tot 16u.

Deze verkoop is er voor iedereen! Ideaal, vlak voor de feesten om mooi, kwalitatief en degelijk speelgoed aan te kopen tegen spotprijsjes. Vaak kan speelgoed, boeken, ... gerust nog een rondje mee en daar zetten ze op in.

Organisatoren en verkopers willen ook graag hun steentje bijdragen en laten de verkopers de kans om speelgoed dat niet verkocht is, weg te schenken aan gezinnen in nood, want elk kind verdient toch wel een kadootje van de Sint. Vorig jaar heeft men zo 10 gezinnen uit Lennik (en omgeving) allemaal een speelgoedpakket kunnen aanbieden. We hopen dit dit jaar opnieuw te kunnen doen.

Heb je zelf nog veel speelgoed staan waar eigenlijk niet meer mee gespeeld wordt? Wil je graag nog deelnemen als verkoper? Stuur gerust een mailtje om de nodige informatie te ontvangen naar Mieke Dobbelaere  dobbelaeremieke@telenet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2016
Felix Merckx
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief