LENNIK - Verkoop van kerstbomen voor Make-a-wish

C21

LENNIK - Verkoop van kerstbomen voor Make-a-wish

Kerstbomenlennkk
Foto Emile Devogeleer
 

 Omdat het vorig jaar zo’n succes werd, omdat engagement een goed gevoel geeft én omdat het zo plezant was, zijn ook dit jaar Good Company en Music For Life er terug!

Onder het motto “Good Company goes XMAS COOL” willen ze dit jaar met de verkoop van supercoole kerstboompjes  - one, two, Xmas-tree – ongelooflijk veel centen binnenhalen voor Make-A-Wish, de VZW die hartenwensen en dromen van kinderen en jongeren  tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte vervult.

Men kan de XMAS COOL & MORE collection ontdekken in de  XMAS COOL -Pop Up shop. Op  10 en 17 december én in de warmste week zetten ze de deuren van het winkeltje open in De Poelier by Huis Vossen, A. Algoetstraat 6  in Lennik.

Met sfeervolle accessoires en hebbedingetjes met tijdloze elegantie mag je deze winterwarme Xmas-shopping voor het goede doel dan ook niet missen!

Op donderdag  22 december verwelkomen ze je heel graag in Het Coolste Café in De Architect, Brusselsestraat 28 in Sint - Martens - Lennik. Doorlopend open van 17.00 uur tot 23.00 uur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2016
Felix Merckx
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief