LIEDEKERKE - Dertiende editie van Start To Run

C21

LIEDEKERKE - Dertiende editie van Start To Run

Editiepajot_liedekerke_start_to_run_foto_jacky_delcour
Foto © Jacky Delcour
 

Maandag 25 maart is het zover. De gemeente Liedekerke, in samenwerking met Liekerk Jogging, organiseert loop-initiaties. Start to Run is aan haar dertiende editie toe en met succes want men telde gemiddeld per jaar 240 deelnemers.

Lopen voor beginners, jong en oud. Wie heeft er zin om na de winter zijn stramme spieren opnieuw soepel te maken?
Dit is het moment om uw goede voornemens in daden om te zetten. Trek uw sportschoenen aan en doe met ons mee. In groep is het veel toffer dan wanneer je alleen bent. De trainingen worden gegeven door ervaren lopers van Liekerk Jogging Team.
De lessenreeks begint vanaf nul, iedereen kan dus deelnemen. Het is de bedoeling om na 3 maanden één grote ronde van 5 km te lopen in Liedekerkebos.
Joggen is één van de beste manieren om te ontspannen. Dertig minuten lopen doet wonderen tegen alle mogelijke vormen van stress.
Joggen is een prima onderdeel van een afslankingsprogramma of een dieet. Er zijn weinig activiteiten die sneller of meer calorieën verbranden dan lopen. Veel diëtisten raden hun patiënten aan om te gaan joggen als aanvulling op hun dieet.
Alle trainingen, gaan door in Liedekerkebos, onder begeleiding van professionele trainers en dit voor zowel beginners (5 km) als gevorderden (10 km). We verzamelen aan de ingang van het bos om 19 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 feb 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief