LIEDEKERKE – Gemeentlijke kleuterschool Dol-fijn voorleesuurtje

C21

LIEDEKERKE – Gemeentlijke kleuterschool Dol-fijn voorleesuurtje

03
Foto © Jacky Delcour
 

Van 15 tot 30 maart liep dit jaar de Jeugdboekenweek. De Jeugdboekenweek is het grootste kinderboekenfestival van Vlaanderen. Veertien dagen lang zetten scholen, bibliotheken, boekhandels en culturele centra de mooiste boeken in de kijker.

Zo ook de gemeentelijke kleuterschool Dol-Fijn, gedurende de voorbije schoolweek werden de kleuters ondergedompeld in een wondere wereld vol boekenplezier.
Om de jeugdboekenweek op een leuke manier af te sluiten en na het succes van de vorige edities, werd er voor de tweede maal dit schooljaar een voorleesuurtje georganiseerd. Vrijdag 28 maart 2014 werden alle mama’s, papa’s, grootouders, tantes, … uitgenodigd om aan hun (klein)kind en enkele van hun vriendjes te komen voorlezen.
Het werd een knus en gezellig uurtje met de bedoeling er voor te zorgen dat zowel de kleuters als hun gezinsleden de voorleeskriebels helemaal te pakken krijgen.
Begin april 2014 organiseert de gemeentelijke kleuterschool ook nog een open-klas-uurtje. Op woensdag 2 april as. stelt de gemeentelijk kleuterschool “Dol-fijn” zijn klasjes open. De kindjes die bijna naar school mogen en het schooltje beter willen leren kennen, zijn die dag tussen 9u00 en 10u00 welkom om een kijkje te komen nemen tijdens het “Open-klas-uurtje”.
De gemeentelijke kleuterschool Dol-Fijn is gelegen aan Pamelsestraat 331 te 1770 Liedekerke. (meer info : 053 66 37 19)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mrt 2014
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief