LIEDEKERKE – Parkconcerten 2014

C21

LIEDEKERKE – Parkconcerten 2014

Editiepajot-jacky-delcour-parkconcerten-liedekerke-02072014
foto © Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-parkconcerten-liedekerke1-02072014
foto © Jacky Delcour

De Liedekerkse parkconcerten zijn ondertussen al toe aan hun vierde editie. Toch zal er komende zomer een andere wind waaien in het pastoriepark, en dat bedoelen we zeer zeker figuurlijk. De vzw Maspoe zal voortaan samen met de gemeente Liedekerke, de parkconcerten trekken. Maspoe vzw heeft in onze denderstreek naam gemaakt door diverse grote organisaties, waaronder de Rommelmarkt te Welle, Ninove On Ice, Parkconcerten Ninove of stratenloop te Denderleeuw. De Liedekerkse parkconcerten zullen plaatsvinden op vrijdag 11 juli en dan twee keer de laatste donderdag van de maand, zijnde donderdag 31 juli en donderdag 28 augustus 2014.

Aan het concept zal weinig gewijzigd worden. De parkconcerten blijven gratis toegankelijk en drank wordt aan democratische prijzen geserveerd. Muzikaal trachten we elk jaar te groeien, met een mix van rock, folk, pop, ska, punk en af en toe een dansplaatje om de beentjes los te gooien.

Bedoeling is zeker dat zowel jong en oud hun ding kunnen vinden op de parkconcerten. En geloof ons, ambiance zal er zijn! Uiteraard worden er ook weer kansen gegeven aan de muziekgroepen van eigen bodem. Er zal ook opnieuw een samenwerking op touw gezet worden met de lokale verenigingen.

We hopen met de Liedekerkse parkconcerten opnieuw de ideale ontmoetingsplaats voor jong en oud te creëren in de zomer. Een pintje drinken, een babbeltje doen, een nieuwe groep ontdekken én een danske placeren… wat wil je nog meer? Laat de zomer maar komen!

Meer info

cultuur@liedekerke.be - tel. 053 64 55 82                  

Kim Barbé – Voorzitter Maspoe vzw - leden@maspoe.be - tel. 0479 02 02 33

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2014
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief