LIEDEKERKE - Eerste steenlegging jeugdcentrum

C21

LIEDEKERKE - Eerste steenlegging jeugdcentrum

Editiepajot_ingezonden_eerste_steenlegging_jeugdcentrum_15102014
ingezonden
 
Editiepajot_ingezonden_eerste_steenlegging_jeugdcentrum1_15102014
ingezonden
 
Editiepajot_ingezonden_eerste_steenlegging_jeugdcentrum2_15102014
ingezonden
 

De opdracht tot de bouw van het jeugdcentrum werd gegund aan bouwbedrijf Van Herreweghe uit Aalst. De werken zullen 220 dagen in beslag nemen en afgerond moeten zijn tegen juni 2015.

Het jeugdcentrum is gepositioneerd tegen de sporthal en ligt iets dieper op de site. Hierdoor ontstaat er een aantrekkelijk plein voor het gebouw die de verbinding maakt tussen de toegangen van sporthal, zwembad en jeugdcentrum. Dit plein vormt de ideale verharde ruimte voor ontmoeting, sport en spel. 

 

Het gebouw zal niet alleen dienst doen als uitvalsbasis voor de Chiro. Zo zijn er naast de lokalen, het jeugdcafé en bergruimtes ook een heuse fuifzaal en een sportcafetaria die de gebruikers van de sporthal en het zwembad moet bedienen. 

 

Het is de bedoeling dat de bestaande site van de Heuvelkouter wordt omgevormd tot een aangename ontmoetingsplaats waar zowel jong als oud terechtkunnen. 

 

In dit kader zal ook de groene weide achter het zwembad in het voorjaar van 2015, i.s.m. Agentschap Natuur en Bos en het departement voor Leefmilieu, worden ingericht als groene, avontuurlijke speelweide.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2014
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief