LIEDEKERKE - Voorstelling ‘Hoe slapen opnieuw een zaligheid werd’ met Kris Baert

C21

LIEDEKERKE - Voorstelling ‘Hoe slapen opnieuw een zaligheid werd’ met Kris Baert

Editiepajot_ingezonden_kris_baert_05032015

42 procent van de Vlamingen is niet tevreden over zijn slaap. 30 procent spreekt ronduit over een slaapprobleem. Dat blijkt uit een enquête van CM bij 3.300 leden. Vanuit deze vaststelling lanceerde CM in 2015 ‘Slaapwel’. CM wil als gezondheidsfonds met de campagne Slaapwel mensen op weg helpen naar een betere en gezondere slaap. Wie goed en voldoende slaapt, wordt immers minder snel ziek, kan zich beter concentreren, maakt minder fouten en voelt zich beter in zijn vel.

Tien jaar lang kampte toenmalig Radio 2-journalist, leraar en zanger Kris Baert met slaapproblemen. Stress en het verlies van zijn vader zorgden er mee voor dat hij voortdurend lag te piekeren en de slaap maar niet kon vatten. Hij zag uiteindelijk maar één oplossing: de slaappil. Alsmaar meer en meer, tot het na een jarenlange verslaving echt niet meer verder kon. Kris zocht en vond professionele hulp maar ook het toeval speelde aardig mee en won gelukkig zijn felle strijd tegen de slaappil! Kris Baert vertelt zijn verhaal en geeft ook een aantal nuttige tips in een voorstelling waar een vleugje lichtvoetigheid, emotie en humor nooit ver weg zijn. Tussendoor brengt Kris ook een paar mooie liedjes die iets te maken hebben met slapen.

 

Tijdens de Week van de slaap organiseert CM Sint-Michielsbond een aantal initiatieven die mensen op weg helpen naar een betere en gezondere slaap, waaronder een voorstelling met gewezen Radio 2 - journalist Kris Baert in GC De Warande.

Op woensdag 25 maart om 20.00 uur in GC De Warande.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mrt 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief