LIEDEKERKE - Lenteontbijt van de ouderraad van de Sint-Antoniusschool

C21

LIEDEKERKE - Lenteontbijt van de ouderraad van de Sint-Antoniusschool

Editiepajot_jacky_delcour_2014-03-22_jd_ontbijten-3

Op zondag 29 maart is de lente terug in 't land. Heerlijk is dat. Om 's ochtends naar de bakker te gaan, hoeft u alvast niet vroeger uit de veren want de ouderraad van de school brengt uw ontbijt aan huis!.

Dit jaar hebben ze 2 soorten ontbijtpakketten: een kinderpakket aan 6 € en het gekende pakket aan 12.50 €.

 

U hebt nu ook de mogelijkheid om een lekker gekoelde fles Cava (37.5cl) bij te bestellen aan 9.00 € of een doosje pralines (250 gr) aan 10€.

 

Voor de volwassenen staat op het ontbijtmenu o.a. 1 chocoladekoek, 1 sandwich, 1 pistolet, kaas/hesp, confituur, vers fruit, een sapje, peperkoek, yoghurt, boter, koffie, thee..

 

Voor de kinderen bevat het pakket o.a.: Chocoladekoek, 1 sandwich, cornflakes, confituur, vers fruit, een sapje, yoghurt,….

 

U kunt één of meerdere ontbijtpakketten bij u thuis laten bezorgen maar u kunt ze ook laten afgeven bij familie of vrienden. Om praktische redenen worden de pakketten enkel in Liedekerke en de aangrenzende gemeenten thuis geleverd. 

 

Zij sturen de ontbijtkoeriers op pad tussen 8 en 9.30 uur. Wenst u niet te wachten op de levering dan kan u ook je pakket aan school komen afhalen in de schoolrefter tussen 7.30 en 10.00 u. gelieve dit wel vermelden op het inschrijvingsformulier met adres: ‘schoolrefter’ .

 

Inschrijven via http://tinyurl.com/ontbijtactieouderraad en dit tot en met 13/03.

Volwassen ontbijt aan 12,5 € - Kinderontbijt aan 6 €

 

Mocht u vragen hebben i.v.m. uw bestelling, kunt u hen bereiken op de nr. 0478/25.18.26, of per E-mail: sintantoniusouderraad@gmail.com 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief