LIEDEKERKE - 4 ‘Manische Mannen’ zakken af naar GC Warande

C21

LIEDEKERKE - 4 ‘Manische Mannen’ zakken af naar GC Warande

Editiepajot_ingezonden_manische_mannen___gc_warande
 

Aanstaande zaterdag 18 april zakken 4 Manische Mannen af naar GC Warande. De  "Manische Mannen" zijn niemand minder dan:

  • Stefaan Degand: dé coming man van het Vlaamse theater en de betere TV-fictie. Speelde bij Het Toneelhuis, Theater Antigone en Het Paleis maar is bij het grote publiek vooral bekend voor zijn TV-werk in o.a. De Ronde, Quiz me Quick en natuurlijk als Prins Laurent in Albert II.
  • Wannes Cappelle: dé drijvende kracht achter Het Zesde Metaal, auteur van de classic "Ploegsteert" maar ook actief als acteur bij Het Paleis en als sidekick van Wouter Deprez.
  • Guy Swinnen: dé eminence grise van de Belgische rock met een jarenlange staat van dienst bij The Scabs.
  • Marcel Vanthilt: dé bekendste TV-presentator met een brilletjes én een serieuze hoek af, maakt ons TV-scherm al onveilig sinds de jaren '80.

Zij brengen samen met de Laatste Showband een ongeziene muziektheatervoorstelling die de laatste twijfels over het geestelijk welzijn van het sterke geslacht zal wegnemen. In een regie van Wim Dewulf (Kommil Foo) en op teksten van o.a. Hugo Matthysen zullen zij een voorstelling brengen waarbij uw haren niet alleen ten berge zullen rijzen maar waarbij ook uw sluitspieren op de proef zullen gesteld worden.


Boek nu nog uw zitje voor deze klassevoorstelling !

 Meer info: www.liedekerke.be - 053 64 55 82 - www.tegek.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief