LIEDEKERKE - barbecue-benefiet ten voordele van weeskinderen in Cambodja

C21

LIEDEKERKE - barbecue-benefiet ten voordele van weeskinderen in Cambodja

Editiepajot_ingezonden_barbecue_liedekerke_weeskids_lieve__pieterjan-02a
 

Naar 2-jaarlijkse gewoonte organiseren Pieterjan en Lieve, 2 inwoners van Liedekerke, dit jaar opnieuw een benefiet ten voordele van weeskinderen in Cambodja. Voor wie hen nog niet kent, ze hebben in 2009 een wereldreis gemaakt en zijn toen in contact gekomen met 2 weeshuizen die zich inzetten voor weeskinderen in Phnom Penh. Gezien dit hen erg heeft aangegrepen, willen zij zich blijven inzetten voor deze weeshuizen, die ze een warm hart toedragen. 

Dit jaar zal hun barbecue doorgaan op zondag 03 mei, en dit van 11u30 tot 19u. De prijs bedraagt 16 euro voor een volwassene en 8 euro voor een kind (tot 12 jaar). Ze verkopen ook steunkaarten ter waarde van 2,5 euro. De benefiet zal doorgaan, naar jaarlijkse gewoonte, in het Sint-Gabriëlintituut te Liedekerke (St-Gabriëlstraat 152).

De opbrengst van deze benefiet gaat integraal naar de 2 weeshuizen CCH (via vzw www.stortkinderen.be) en COLT Cambodja (www.colt-cambodia.org). Gezien ze in rechtstreeks contact staan met de weeshuizen (CCH via vzw de stortkinderen, COLT rechtstreeks in Cambodja), worden ze op de hoogte gehouden van wat er met de opbrengst gebeurt. Je kan dit terugvinden in de verslagen van vorige jaren via www.enwijlenweg.blogspot.com

De Stortkinderen werd opgericht om het centrum toe te laten meer kinderen op te vangen en uit te breiden. Momenteel verblijven er al meer dan 130 kinderen in het CCH.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief