Parkconcerten LIEDEKERKE met Vlaamse invloed

C21

Parkconcerten LIEDEKERKE met Vlaamse invloed

Editiepajot_jacky_delcour_2015-06-23_5_de_parkconcerten
 

De Liedekerkse parkconcerten zijn ondertussen al toe aan hun vijfde editie. Toch zal er komende zomer wel wat veranderen. Zo werd beslist voortaan drie keer op een vrijdag de parkconcerten te laten doorgaan.

"We merkten vorige zomer dat een vrijdag veel populairder is dan een weekdag, waar de mensen toch in hun achterhoofd houden, dat ze de dag nadien moeten gaan werken. Maar ook onze programmatie is wat bijgestuurd. We kiezen voortaan op elk parkconcert voor minstens één bekende naam. Zo zal het eerste parkconcert op vrijdag 3 juli 2015 om 19.00 uur op gang getrokken worden door Shevolver. Rond 20.30 uur is het dan aan Sam Gooris om het gras in het park te laten groeien! Xzent sluit de avond af. Voortaan ronden we af om middernacht. Het tweede parkconcert op vrijdag 31 juli starten we met New Day Rising, gevolgd door het topduo Nicole & Hugo. Afsluiten doen we met Attic 7. Eind augustus trekt Sustain de debatten op gang, gevolgd door Yves Segers en M.I.A." aldus Kim Barbé van het organiserende Maspoe.

Aan het concept zelf zal weinig gewijzigd worden. De parkconcerten blijven gratis toegankelijk en ze hopen met de Liedekerkse parkconcerten opnieuw de ideale ontmoetingsplaats voor jong en oud te creëren in de zomer. Een pintje drinken, een babbeltje doen, een nieuwe groep ontdekken én een danske placeren…wat wil je nog meer? Laat de zomer maar komen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jun 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief