LIEDEKERKE - Neos (Netwerk van ondernemende senioren) is één van de grootste, neutrale seniorenverenigingen in Vlaanderen

C21

LIEDEKERKE - Neos (Netwerk van ondernemende senioren) is één van de grootste, neutrale seniorenverenigingen in Vlaanderen

Editiepajot_jacky_delcour_neos_-_liedekerke___21_a
 

Neos-Liedekerke richt zich tot alle senioren uit Liedekerke en omgeving die actief, dynamisch en vol verwachting de toekomst tegemoet zien. De bedoeling is om, samen met leeftijdsgenoten en in een ontspannen, vriendschappelijke sfeer, een leuke, interessante tijd te beleven met een programma waarin ieder wel zijn gading vindt. Zo organiseert het dynamisch bestuur elk jaar daguitstappen, bezoek aan tentoonstellingen of concerten, gezellige en leerrijke namiddagen, reizen, voordrachten … Neos-Liedekerke is vertegenwoordigd in de cultuurraad, de seniorenadviesraad, zowel lokaal als provinciaal en nationaal. 

Wat kost het om deel uit te maken van Neos-Liedekerke?

Het lidgeld voor een gans jaar bedraagt 24 € voor de eerste persoon en 19 € voor de tweede persoon van hetzelfde gezin. Hiervoor bent u verzekerd tijdens de activiteiten en wordt u verwend tijdens enkele gratis evenementen. Voor andere activiteiten, die u zelf kiest uit het uitgebreid programma, betaalt u de kostprijs die u per activiteit wordt meegedeeld.

 

Wilt u meer weten over deze activiteiten, wenst u het jaarprogramma 2015-2016 te ontvangen of hebt u interesse om aan te sluiten?

Neem dan contact op met de voorzitster: Bernadette De Schamphelaire GSM nr.: 0479.39.38.20. Het bestuur is samengesteld uit een team van 12 leden waaronder de secretaris, de schatbewaarder, een webbeheerder, verslaggever, verantwoordelijken voor daguitstappen, reizen, materiaal e.a.

 

Kijk dan even naar www.neosvzw.be/liedekerke

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jul 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief