LIEDEKERKE - Warandefeesten

C21

LIEDEKERKE - Warandefeesten

Editiepajot_ingezonden_warandefeesten2015__jd_productions

Op 22 en 23 augustus is het weer zover. De zomervakantie mag er dan wel bijna op zitten. In Liedekerke geven ze er met de Warandefeesten nog eens een stevige lap op.

De jaarlijkse kermis in de Warandestraat bouwde de voorbije jaren een flinke reputatie op. Het Warandecomité fungeert daarbij als draaischijf. Het organiserend comité legt steeds de klemtoon op het muzikale gebeuren en op een gezellige sfeer. En dat daarbij de lat jaar na jaar wat hoger mag liggen, is mooi meegenomen voor het publiek. Overigens vinden steeds meer en meer mensen de weg vindt naar dit gezellige volledig gratis toegankelijke straatfestival, pal onder de toren van de Sint-Niklaaskerk. 

 

Ook dit jaar rekenen de organisatoren op een grote publieke belangstelling en vooral een oergezellige sfeer. 

 

De organisatoren zorgden bovendien voor een gevarieerd programma. Muziekliefhebbers komen zeker aan hun trekken maar ook wie trek heeft in een lekkere hap, vindt er zijn of haar gading: paella en barbecue, een terrasje, … Het is er allemaal. En voor de kleinsten voorzien de organisatoren een springkasteel en kermisattracties. Voor elk wat wils dus. Tijdens de hele duur van de Warandekermis het benedendeel van de Warandestraat verkeersvrij. De Warandefeesten, dat is meer dan ooit een bijzonder aangename manier om nog even te proeven van dat vakantiegevoel op het voorlaatste vakantieweekend. 

 

Zaterdag 22 Aug 20.00 u

The Subway Papers

Irish Coffee

William Souffreau

 

Zondag 23 Aug 12.00 u

12.00 u BBQ – Paëlla

Vivace – concertband

Mr. John

Matthias Lens

Laura Lynn

Davy Gilles  & Sasha

Sergio

John Woolley

 

INKOM GRATIS

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief