LIEDEKERKE - Kom op Tegen Kanker, help mee azalea’s verkopen

C21

LIEDEKERKE - Kom op Tegen Kanker, help mee azalea’s verkopen

2015-08-25_azalea_s_kotk

Op 18, 19 en 20 september wordt in Vlaanderen voor de Eenentwintigste keer het plantjesweekend van Kom op tegen Kanker georganiseerd in meer dan 170 gemeenten. Ook de gemeente Liedekerke doet di al voor de Eenentwintigste keer. Op zaterdag 19 september op de wekelijkse markt tot 13.00 uur. 

 

“Wij kunnen daarbij rekenen op de steun van talrijke vrijwilligers die zich dat weekend willen inzetten voor Kom op tegen Kanker door kleurrijke azalea’s te koop aan te bieden aan 7 euro het stuk”.

 

“Maar we kunnen nog wel wat extra krachten gebruiken. Daarom deze warme oproep naar verenigingen of gemotiveerde personen die zich enkele uurtjes willen vrij maken. Concreet betekent dit dat zij zullen ingeschakeld worden bij de verkoop van azalea’s. Met de opbrengst kan de Vlaamse Liga tegen Kanker (VLK) projecten realiseren zoals een vakantiekamp voor kinderen met kanker, psychosociale ondersteuning van patiënten, palliatieve zorg, preventiecampagnes en wetenschappelijk onderzoek”.

 

Wie een steentje wil bijdragen door azalea’s aan te bieden in de eigen buurt, straat of vereniging, of een verkoopstandje wil inrichten op een openbare plaats of drukbezocht evenement, kan contact opnemen met de coördinator van de gemeente Liedekerke: Jacky Delcour, E-mail: jd.productions@skynet.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief