Allereerste “pop-up-store” in LIEDEKERKE opent binnenkort haar deuren

C21

Allereerste “pop-up-store” in LIEDEKERKE opent binnenkort haar deuren

Editiepajot_ingezonden_arnel_store
 

De werken in de stationsstraat hebben wat vertraging opgelopen. Ook in de aanloop naar de eindejaarsperiode zou het voor klanten van Arnel vrijwel onmogelijk zijn om zonder modderschoenen naar de winkel te gaan.

 

“Arnel zou Arnel niet zijn als we geen gekke ideeën zouden realiseren. Dus werden er plannen gesmeed om een tijdelijke winkel te openen op een andere locatie” zegt Elke Lievens, uitbaatster van Arnel. “Terwijl de bulldozers en kranen doorheen de stationsstraat denderen opent kook-, kado- en woonwinkel Arnel een tijdelijke pop-up store aan de Gravenbosstraat 79b te Liedekerke.”

 

Voor de lancering van deze winkel werden alle registers opengetrokken. Om het tijdelijk karakter te accentueren veranderen we ook eventjes van huisstijl. Ons kenmerkende wit-rood logo maakt plaats voor een groen-blauwe fluo variant.

 

“Natuurlijk is het tijdelijke pand niet zo groot als de gewone winkel, toch blijven we onze ruime keuze behouden en vindt je altijd iets naar je zin bij Arnel.” vervolgt Elke, “Wij steken ook een tandje bij in onze webshop, waar er meer dan 4000 artikels op voorraad zijn. Een bestelling wordt netjes aan huis geleverd, desgewenst in een mooie cadeauverpakking!”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief