Vernieuwde Colruyt LIEDEKERKE heropent op 25 november

C21

Vernieuwde Colruyt LIEDEKERKE heropent op 25 november

Colruyt_liedekerke
 

Op woensdag 25 november opent de vernieuwde Colruyt Liedekerke de deuren na enkele maanden van verbouwingswerken. De winkel werd omgebouwd tot een Colruyt-winkel van de nieuwe generatie.

 

Gerant Arvid Luchtens: "Colruyt vernieuwt zijn winkels om ze nog efficiënter te maken en klanten aangenamer te laten winkelen. Aan de versmarkt bijvoorbeeld hebben we de plastic flappen vervangen door een luchtgordijn. Bij de vernieuwingen hebben we altijd oog gehad voor eenvoud en laagste kosten, zoals onze klanten van ons verwachten."

 

Gloednieuwe beenhouwerij - Tijdens de werken werd de winkel heringericht en de producten logischer gerangschikt. "Daardoor kunnen klanten nog vlotter winkelen", zegt Arvid Luchtens. "Bovendien hebben we een extra kassa voorzien, voor een nog vlottere bediening."

 

Voor hun vers kwaliteitsvlees kunnen klanten terecht in een gloednieuwe beenhouwerij. Chef-beenhouwer Dirk De Deyn: "Ze hebben er een mooi overzicht op het assortiment vlees, charcuterie en salades. En ze zien er onze beenhouwers aan het werk in een open atelier. Zo zijn ze makkelijk aan te spreken bij vragen of een speciale bestelling."

 

Collect&Go doet de boodschappen voor de klanten - Colruyt Liedekerke heeft nog altijd een Collect&Go-afhaalpunt. Gerant Arvid Luchtens: "Collect&Go is een handige service waarbij wij de boodschappen doen voor de klanten. Zij sturen ons via collectandgo.be hun boodschappenlijstje door met hun pc of met hun smartphone, en de Collect&Go-medewerkers zetten hun producten klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze. Dat is handig, en zo winnen ze tijd!"

 

Speciale opendeuravond - Vanaf woensdag 25 november staan gerant Arvid Luchtens, chef-beenhouwer Dirk De Deyn en hun 66 medewerkers klaar om de klanten opnieuw te verwelkomen in de nieuwe Colruyt Liedekerke.


Arvid Luchtens: "De avond voordien, op dinsdagavond 24 november van 17 tot 20 u., kan iedereen de vernieuwingen al in primeur komen bekijken. Tijdens deze speciale opendeuravond serveren we de klanten graag een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!"

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief