LIEDEKERKE - Likert Swingt

C21

LIEDEKERKE - Likert Swingt

Bal_2016-04-30
 
Eben_ezer_2016-04-30
 

Op zaterdag 30 april gaat Liedekerke in GC Warande uit de bol op “Likert Swingt” voor het eerste bal van Katia Segers en de sp.a mandatarissen. 

 

Deze bijzondere avond biedt een breed palet van muziek voor elk wat wils, voor jong en oud: van gospel tot the Beatles en Jimi Hendriks tot de nieuwste dansmuziek. Iedereen is welkom, de inkom is gratis.

 

De dames van “Eben Ezer” betreden als eerste het podium. De warme stemmen van dit Liedekerks gospelkoor zullen de zaal al gauw op temperatuur krijgen. “Eben Ezer” opent het bal om 19uur.

 

Vervolgens is het de beurt aan de Glorious Gentlemen’s Club. Deze covergroep van de Liedekerkse frontman Jonathan Badisco, verzorgde reeds in 2015 de show op “Liedekerke feest op 1 mei”. Met covers van: The Beatles, The Who, Jimmy Hendriks en vele anderen, brachten zij al snel het talrijke publiek in de juiste stemming. Dit lukt hen aanstaande zaterdag vanaf 20u30 zeker opnieuw. 

 

Om 22u30 is het de beurt aan ATTIC 7. Deze rock- en popgroep van Liedekerkse bandleden belooft een energiek en spetterend optreden. Met Rudi Demesmaeker en frisse verschijning Melissa Van Schepdael achter de micro, is ambiance verzekerd. 

 

Aansluitend zorgt DJ Thierry van Brabant voor het dans-entertainment tot in de late uurtjes.

 

“Likert Swingt” het bal van Katia Segers en de sp.a mandatarissen gaat door aanstaande zaterdag 30 april in GC Warande te Liedekerke. De inkom is gratis. Iedereen is van harte welkom vanaf 19 uur om er samen een groot feest van te maken. 

 

Aan de vooravond van het bal organiseert Curieus Liedekerke de derde Curieus-quiz. Kom op vrijdag 29/04/16 om 20 u langs in GC Warande te Liedekerke.  Zij verwachten jullie in groepen van 4 personen en voor slechts € 16,00/groep, kan je bewijs leveren van je kennis.

 

Voor meer informatie: Katia Segers (0477/57.24.46)

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief