LIEDEKERKE - Asfalteringswerken Pamelsestraat Van 30 mei tot 3 juni

C21

LIEDEKERKE - Asfalteringswerken Pamelsestraat Van 30 mei tot 3 juni

30-05-2016_asfalteringswerken_pamelsestraat
 
Gemeente_liedekerke_pamelsestraat

Op maandag 30 mei 2016 start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met onderhoudswerken op de gewestweg N207/Pamelsestraat (tussen de Holstraat en de Warande.straat). Ter hoogte van de kruispunten met de Holstraat, Pijnegemstraat/Sportlaan en Warandestraat worden geen onderhoudswerken uitgevoerd en blijven deze vrij.

 

De toplaag is aan vervanging toe. Eerst wordt de huidige laag afgefreesd en daarna wordt een nieuwe asfaltlaag aangebracht. Met deze onderhoudswerken maakt AWV de gewestweg veiliger en comfortabeler in gebruik.

 

Wegenwerken gaan vaak gepaard met hinder voor omwonenden en weggebruikers. Als wegbeheerder kan AWV die hinder niet helemaal vermijden, maar doen ze er wel alles aan om de overlast tot een minimum te  beperken.

 

De werfcontroleurs van AWV zien erop toe dat de werken vlot, correct en met zo weinig mogelijk hinder uitgevoerd worden. Toch kunnen er op sommige momenten bepaalde huizen en/of garages tijdelijk moeilijk bereikbaar zijn.

 

Planning

De planning van de werkzaamheden werd grondig voorbereid, maar kan in de war gestuurd worden door slechte weersomstandigheden. In dat geval zullen de werken voor korte tijd uitgesteld worden. De uitvoering is gepland tijdens de week van 30 mei tot en met 3 juni 2016. Eventuele wijzigingen vindt u op www.wegenenverkeer.be/liedekerke.

 

Hinder en omleidingen

Er zal éénrichtingsverkeer mogelijk zijn richting  centrum  Liedekerke.  In  de andere richting wordt een omleiding voorzien langsheen de Holstraat, lmpegemstraat, Houtmarktstraat , Gaston Mertensstraat en Warandestraat. Tijdens de duur van de werken en over de volledige werfzone geldt een parkeerverbod.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief