LIEDEKERKE - Uit de bol op zesde Parkconcert met Bart Kaëll

C21

LIEDEKERKE - Uit de bol op zesde Parkconcert met Bart Kaëll

2016-07-08_parkconcert__4_a
 
2016-07-08_parkconcert__25_a
 
2016-07-08_parkconcert__92_a
 
2016-07-08_parkconcert__158_a
 
2016-07-08_parkconcert__160_a
 

De zesde editie van de Parkconcerten in het Warandepark in Liedekerke werden een schot in de roos. Honderden mensen kwamen telkens genieten van een warme zomeravond vol muziek en sfeer. Ook tijdens het eerste parkconcert -ging Liedekerke helemaal uit de bol.

 

De volgende Parkconcert op vrijdag 29 juli starten om 19 uur we met “Dean”, 


Hij werd in het najaar van 2007 winnaar van de VTM-wedstrijd Sterren Op Het IJs. Sinds 2009 treedt Dean ook op met zijn eigen Liveband, Vanaf 2010 is hij ook presentator op Disney Channel en presenteert hij het programma My Camp Rock samen met Sita Vermeulen. In de zomer van 2011 nam Dean ook alle presentaties van de zomertoeren van de familiezender Anne op zich samen met Gene Thomas. Ook heeft hij een eigen tv-programma 'Knuffeltijd'.

 

gevolgd door het “Gary Hagger”. 
“De hit "Het Allermooiste Moment" dateert van 1995 en sindsdien verbaast het mooiste stemgeluid van Vlaanderen menig publiek. Garry is een echte ras-entertainer met een sterk repertoire dat onlangs nog werd uitgebreid met de bekendste Songfestival-hits. Hij is één van de beste zangers die ons landje rijk is en hij heeft een stem als een klok!”.

 

Afsluiten doen we met “Generation Six”.
“Generation 6 is een groep ervaren muzikanten die ervaring opdeden bij verschillende (cover)bands. De liefhebbers van het stevigere rockwerk zullen gecharmeerd zijn door hun covers van Status Quo, Golden Earring, The Who,…De leden van The Glorious Gentlemans Club beloven het publiek tevreden naar huis te sturen na een salvo aan hits uit vervlogen maar mooie muziektijden”.

 

26 augustus trekt “The Subbay Papers” de debatten op gang,
The Subway Papers, een rockgroep die covers brengt van het niet alledaagse genre. Soms wagen ze zich ook nog eens aan een eigen song. Met aan de basgitaar John, aan de drums Dirk, sologitaar en backingvocals Geert en met zang en gitaar Pieter.

 

Gevolgd door “Gene Thomas”

Eeen groepje 'Ship of dreams', waarbij hij direct een rockalbum uitbracht nl.: 'Always on the run.' 2 jaar later in 1995 kiest Gene resoluut voor de dancemuziek en is x-session een feit. Met x-session scoorden ze verschillende hits zoals: ' I say yeah', tot 'on and on',...


Naast hun verschillende hits behaalden ze ook zowel 2 donna als 2 tmf awards. Gene kreeg ook nog eens een award voor beste zanger. Ondertussen is gene ook populair aan het worden zowel in Wallonië als in Frankrijk. Zijn nieuwe cd l'equilibre scoort alvast zeer goed bij onze zuiderburen.

 

En om af te sluiten met de “Bojkott”.
“BOJKOTT, gevestigd in de periferie rond Brussel, brengt een eigentijds georiënteerde stijl van rock met links naar New Wave, Stonerrock, Metal en Punk . Deze invloeden zorgden mee voor de geboorte hun unieke eigenwijze Urban Power Play sound. Er is geen Masterplan, geen strategie, alleen de muziek als remedie tegen de bitterheid in onze huidige samenleving. 


De groepsleden van BOJKOTT zijn mensen met een diverse smaak en achtergrond doch rauw, direct, 'edgy', snel en 'to the point' zijn hun gemeenschappelijke sleutelwoorden”.

 

De parkconcerten blijven gratis toegankelijk en ze hopen met de Liedekerkse parkconcerten opnieuw de ideale ontmoetingsplaats voor jong en oud te creëren in de zomer. Een pintje drinken, een babbeltje doen, een nieuwe groep ontdekken én een danske placeren…wat wil je nog meer? Laat de zomer maar komen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief