LIEDEKERKE - Belgisch kampioenschap wielrennen voor aspiranten

C21

LIEDEKERKE - Belgisch kampioenschap wielrennen voor aspiranten

-aff_bk_21_augustus
 

Zondag 21 augustus zullen zo een tweehonderd rennertjes, aspiranten in Liedekerke aan de start van het Belgisch kampioenschap komen.

 

Parcours – volledig verkeersvrij – 2.8 km

 

Start Pamelsestraat ter hoogte van de ‘De Loods’

 

Vergezeld van hun trouwe en vaak hevige supporters. Supporters die meeleven met hun idooltje. De wielersport op zijn mooist!. Die -nog heel- jonge renners dromen van een carrière als toprenner. Zij doen en laten heel veel voor hun sport, zij hebben ambitie en doorzettingsvermogen: chapeau! Velen dromen van een carrière of andere vedetten. Vooral in hun entourage zijn de verwachtingen heel hoog gespannen. Nochtans, slechts enkelingen komen aan de top. Nog minder blijven ook aan de top. Dit heeft veel te maken met talent: en men weet 'supertalenten ' worden niet ieder jaar geboren. Maar talent alleen volstaat niet. Een carrière uitbouwen is vooral ook een kwestie van visie, van lange ter-mijn-denken, van een professionele aanpak en begeleiding, van een lange termijnplanning . Ontelbaar zijn ze: de vedetten op (heel) jonge leeftijd die het dan toch niet waargemaakt hebben.

 

De VZW Liedekerkse Pijl - zijn uiterst tevreden en vooral heel fier dat wij aan die heel jonge generatie vol van verwachtingen, ambitie en talent het Belgisch kampioenschap mogen aanbieden. Er zal een ganse dag gekoerst worden over diverse reeksen en disciplines. En omdat wij er niet genoeg van kunnen krijgen organiseren we een weekje later onze traditionele wielerwedstrijd voor Beloften en Elite zonder contract, reeds voor de 46ste maal. Tussen in, op donderdagavond, doen we onze dubbele jongeren piste meeting op de velodroom van Affligem . Weer geven we de jongeren de kans om zich te ontplooien. Aldus, Marcel van der slagmolen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief