LIEDEKERKE - De Dag tegen Kanker wordt ook dit jaar weer een hartverwarmende dag

C21

LIEDEKERKE - De Dag tegen Kanker wordt ook dit jaar weer een hartverwarmende dag

Dag_tegen_kanker___7_a
 
Dag_tegen_kanker___17_a
 
Dag_tegen_kanker___18_a
 
Dag_tegen_kanker___19_a
 

In Vlaanderen doen 100 ziekenhuizen, 160 lokale overheden, 20 zorgorganisaties en meer dan 50 woonzorgcentra mee aan onze Dag tegen Kanker. Een ongekend succes!

 

Binnen en buiten de ziekenhuismuren worden honderden inspirerende en deugddoende activiteiten georganiseerd voor mensen met kanker. Ook in Liedekerke Bij de lokale politie, Gemeentebestuur, Bibliotheek en in het gemeentelijke kleuterschool Dol Fijn.

 

Honderden vrijwilligers waren klaar om bezoekers en patiënten in de ziekenhuizen het gele lintje op te spelden en de hartverwarmende boodschap van solidariteit over te brengen.


Duizenden medewerkers van ziekenhuizen, lokale overheden, (zorg)organisaties en sympathisanten hebben samen 200.000 gele lintjes gedragen. 

 

Door het dragen van het gele lintje tonen zij expliciet hun medeleven en verbondenheid met kankerpatiënten en hun naasten.

Er was is ook mogelijk een (gratis) kaartje te sturen naar kankerpatiënten om te tonen dat ze niet alleen staan. 

 

Dit kan via de button 'Toon uw solidariteit en stuur een kaartje' bovenaan deze pagina. U kunt deze kaartjes ook naar een ziekenhuis versturen.

 

Een kaartje versturen was nog nooit zo eenvoudig. Met negen clicks kan je iemand met kanker al een hart onder de riem steken.


Kaartjes die vóór 15.00 uur aangemaakt zijn, worden reeds de volgende dag afgeleverd. Tot nu toe hebben 3117 mensen een kaartje verstuurd.

 

Namens Kom op tegen Kanker wil ik jullie hartelijk danken voor jullie medewerking en inzet. We maken er samen een mooie dag van!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief