Volleybalclub Da@met LIEDEKERKE start sterk

C21

Volleybalclub Da@met LIEDEKERKE start sterk

2016-09-21_volleybalclub_daatmet__2_a
 
2016-09-21_volleybalclub_daatmet__17_a
 
2016-09-21_volleybalclub_daatmet__20_a
 
2016-09-21_volleybalclub_daatmet__21_a
 

Bij het startschot van het nieuwe seizoen mocht Da@met heel wat nieuwkomers aansluiten. Een 40-tal kinderen en volwassenen schreven zich in voor een volleybalopleiding of sloten aan bij een bestaand team. Vanaf Nieuwjaar zullen hierdoor 11 ploegen de kleuren van de club verdedigen. 

 

Sinds enige jaren werkt de sportvereniging onder het motto: “Liedekerke volleybalt!” Al van in de kleutertijd wil Da@met kinderen vertrouwd maken met beweging en prikkelen zodat zij plezier beleven aan sporten. Hiervoor wordt er samengewerkt met bewegingsschool Joepla. Vanaf 6 jaar kunnen jongens en meisjes zich inschrijven in de volleybalschool. Zo wordt de club van onderuit stevig opgebouwd. Alle informatie is terug te vinden op de website www.daatmet.be.

 

Ook op bestuursniveau zijn er nieuwkomers. De club is bijzonder opgetogen met de aanduiding van Frank Cobbaert en Karel Vanvaerenbergh respectievelijk als voorzitter en secretaris. Met volle inzet en overtuiging, met een duidelijke structuur en klare doelstellingen voor ogen, willen zij met de andere bestuursleden gestaag verder timmeren aan de vooruitgang van Da@met.

 

Eveneens nieuw zijn de verschillende bedrijven en zelfstandigen die zich engageren om de volleybalclub de komende 3 jaar te steunen, BVBA ZAKENKANTOOR VAN DEN BOSSCHE PASCAL blijft hoofdsponsor.

 

Op zaterdag 19 en zondag 20 november 2016 organiseert de sportvereniging haar jaarlijks mossel- en vol-au-vent-festijn en rekent op een massale opkomst van haar leden, ouders, familieleden, supporters en sympathisanten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief