LIEDEKERKE - Urban Self Defence staat voor een compleet weerbaarheidsconcept: realistische trainingssessies

C21

LIEDEKERKE - Urban Self Defence staat voor een compleet weerbaarheidsconcept: realistische trainingssessies

Liedekerke_urban_self_defence
 

Urban Self Defence staat voor een compleet weerbaarheidsconcept: realistische trainingssessies opgebouwd uit meerdere delen met telkens slechts één doel: het vergroten van jouw kansen bij een hedendaagse straatagressie.

 

Urban Self Defence staat voor 'echt realistische zelfverdediging': geen eindeloze techniekjes, geen vastgelegde oefeningen, examens noch graden, alleen maar kennis en zelfonderzoek, onderbouwd door onze opleiding in CQFS™, een uniek systeem dat ons de intelligente oplossingen in de verschillende vormen van agressieve confrontaties aanreikt.

 

Startend vanuit spierversterkende en reactiesnelheid verhogende High Intensity Interval oefeningen bouwen we samen met jou aan een sterker zelfbewustzijn in een fitter lichaam.

Vervolgens geven we jou via het Close Quarter Fighting System™ de tools mee die je helpen omgaan met een agressor door middel van de modulaire opbouw die dit systeem te bieden heeft.

 

Steeds rekening houdend met  het wettelijk kader verbinden wij, door middel van dit uniek systeem, naadloos de psychologische aan de fysieke fases om van jou een zelfbewuster en sterker persoon te maken dewelke vertrouwen uitstraalt en stevig in de hedendaagse maatschappij staat.

 

Onze 'Rebuild Mechanics' Steven en Koen, die zijn opgeleid in de 4 basismodules van CQFS™, geven trainingen op ieders niveau, ongeacht conditie of voorgeschiedenis, zonder dogmatische vastgelegde technieken, maar gestoeld op lichaamseigen grofmotorische bewegingen.

 

De combinatie van het Close Quarter Fighting System™, dat ons het stappenplan geeft in wat weerbaarheid en zelfverdediging moet zijn, met een jarenlange ervaring in het nacht- en securityleven biedt een totaal nieuwe insteek dewelke uniek is in de regio! Hierop volgend kan je met Jurgen overgaan in free full contact sparring om jezelf te testen en samen verder jouw mogelijkheden te onderzoeken.

 

Nieuwsgierig? Geef gewoon een seintje en kom gratis en vrijblijvend testen! 

 

www.urbanselfdefence.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief