N-VA LIEDEKERKE viert het nieuwe jaar met Theo Francken

C21

N-VA LIEDEKERKE viert het nieuwe jaar met Theo Francken

2016-27-01_n-va_nieuwjaars_receptie__2017_theo_francken__1_a
 
2016-27-01_n-va_nieuwjaars_receptie__2017_theo_francken__11_a
 
2016-27-01_n-va_nieuwjaars_receptie__2017_theo_francken__22_c
 

N-VA Liedekerke organiseerde vrijdag 27 januari haar nieuwjaarsreceptie in GC Warande. Gastspreker Theo Francken kreeg om en bij 200 sympathisanten op de been om samen met de Liedekerkse N-VA te proosten op het nieuwe jaar. 

 

Na een korte analyse van de politiek die N-VA nastreeft op nationaal en vooral lokaal vlak door voorzitter Kasper Daem, nam de staatssecretaris van Asiel en Migratie het woord. Francken hield de talrijke aanwezigen ruim een uur geboeid met een lijvige uiteenzetting over zijn beleid.

 

Theo lichtte het publiek in over zijn belevingen deze week, de staatssecretaris was deze week in Oostenrijk en Malta om de aanpak van de Europese vluchtelingenproblematiek te bespreken. De Europese collega's nemen Theo Francken ook steeds meer als voorbeeld om hun beleid aan te spiegelen. Hij blijft dan ook dag na dag ijveren voor eenvoudige en snelle procedures, kwaliteitsvolle opvang en een humaan maar kordaat terugkeerbeleid als sluitstuk.

 

Theo sloot af met een mooie nieuwjaarswens: "Ik wens links wat minder superioriteitswaan toe en rechts wat minder cynisme!"

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief