Laat je verleiden door het nieuwe opleidingsaanbod van CVO M&T MERCHTEM - TERNAT: Tijd voor Talent!

C21

Laat je verleiden door het nieuwe opleidingsaanbod van CVO M&T MERCHTEM - TERNAT: Tijd voor Talent!

Editiepajot-cvomt-groot-augustus-2014
EP
 
Editiepajot-cvomt-klein-augustus-2014
ingezonden

Het centrum voor volwassenenonderwijs CVO M&T Merchtem-Ternat stelt deze zomer met trots haar nieuwe naam en logo voor. Het uitgelezen moment voor een gesprek met directrice Annick Vanbossuyt.

Is CVO M&T Merchtem-Ternat een nieuw opleidingscentrum?

Neen, maar het is wel zo dat sinds een aantal jaren het Opleidingscentrum Merchtem en het Opleidings-centrum Kruikenburg Ternat heel nauw samenwerken. Met beide vestigingen samen bieden we immers cursussen, workshops, lezingen en wandelingen aan  in Merchtem, Ternat,  Asse, Dilbeek, Itterbeek, Liedekerke en Roosdaal.  Die samenwerking stond dit jaar aan de wieg van één naam, één logo, één brochure en één website voor het hele CVO. Voortaan heten we dus CVO M&T Merchtem-Ternat, en samen maken we tijd voor talent!

Waarin onderscheidt CVO M&T Merchtem-Ternat zich van andere opleidingscentra?

Onze school doet enorm veel inspanningen om de marktevoluties op te volgen en nuttige innovaties door te voeren. We stellen alles in het werk om bestaande opleidingen bij te schaven en een actueel, origineel, ontspannend, verrassend en uitgebreid gamma aan cursussen voor te stellen. Of je nu je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, je horizon verruimen, nieuwe mensen wilt leren kennen of jezelf ontplooien op persoonlijk of professioneel vlak, wij bieden voor elk wat wils!

Welke (nieuwe) opleidingen bieden jullie aan?

In onze informatiebrochure voor volgend schooljaar ontdek je een kleurrijke waaier aan zeer uiteenlopende korte en lange opleidingen. Naast onze klassieke taalcursussen (Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans en NT2 of Nederlands voor anderstaligen), informatica, kleuradvies, naai-, brei-, haak-, wijn- en kookcursussen laat ik je even kennismaken met een greep uit het nieuwe aanbod: een beroepsopleiding secretariaatsmedewerker, een nieuw project NT2 gericht naar werkzoekenden (in samenwerking met de VDAB), Zweeds, Pools, Vlaamse gebarentaal, enkele uitnodigende kookcursussen zoals koken met bier, Zuid-Afrikaans koken, koken met tajine, soepbar, afternoon tea, koken doorheen de seizoenen, nieuwe wijncursussen, enz. In het algemeen organiseren we ook meer dagcursussen en voor informatica spelen we zo snel mogelijk in op de meest actuele tendensen. Zo bieden we bijvoorbeeld meer cursussen tablets aan en bieden we een passend antwoord op de vraag naar meer maatschappelijk gerichte workshops, zoals omgaan met conflictsituaties, doeltreffend werken onder tijdsdruk, omgaan met gevoelens, actief luisteren en positief denken.

Waar kunnen geïnteresseerden meer informatie bekomen?

We ontvangen de nieuwsgierigen graag met open armen op onze opendeurdag op zaterdag 30 augustus 2014 van 10.00u tot 12.30u in Ternat (Statiestraat 37) en van 13.30u tot 16.30u in Merchtem (Dendermondestraat 26), waar ze kunnen kennismaken met het opleidingscentrum en ons enthousiast team van secretariaatsmedewerkers en leraren, ons cursusaanbod interactief kunnen ontdekken, inschrijven en tegelijkertijd genieten van een gratis hapje en drankje. Voor meer info en een gratis programmabrochure kan je ons bellen op het nummer 052/37 07 30 of 02/ 582 86 29, mailen naar infomerchtem@cvomt.be of infoternat@cvomt.be of een kijkje nemen op onze gloednieuwe website www.cvomt.be.

We kijken er naar uit om je bij ons te verwelkomen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2014
Sam Herremans
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief