MERCHTEM Eagles vliegen erin

C21

MERCHTEM Eagles vliegen erin

Editiepajot-ingezonden-bestuur-merchtem-eagles-28072014
ingezonden

Vernieuwing in het Bestuur - Het nieuwe basketseizoen kondigt zich aan. Wie zegt nieuw seizoen, zegt nieuwe start. Zo ook voor het bestuur van de Merchtem EAGLES.

Na 10 jaar ongebreidelde inzet besloten Hans Van de Velde, Linda Lombaerts en Monique Peeters er een punt achter te zetten en de fakkel door te geven.

Het nieuwe bestuur bestaat uit oud gedienden Marc Vandenbergh (voorzitter) Steven Palstermans (ondervoorzitter), Bert De Boeck (Sportief verantwoordelijke), Alfons Anthonus(secretaris), Gunnar Wauters(sponsoring) en Christoph Germanes(feestcomité). Het team wordt aangevuld door nieuwkomers Dannie Merlo(penningmeester) en Bob Douliez (bestuurslid).

11 ploegen en 130 jongeren actief met basketbal - Het nieuwe bestuur heeft er zin in en kijkt uit naar het komende seizoen. “We zijn fier dat we er in geslaagd zijn om ook dit jaar weer 11 ploegen in competitie te brengen. Dit wil zeggen dat er ruim 130 jongeren actief bezig zijn met basketbal in onze gemeente.” aldus de voorzitter.

De ambitie van de club is om jongeren in Merchtem de gelegenheid te bieden basketbal ervaring op te doen. Dit binnen het familiale kader van onze club.

Gratis initiatie in september! Om de allerjongsten de gelegenheid te geven kennis te maken met deze fantastische sport organiseren De Merchtem EAGLES elke zaterdag van september een initiatie training tussen 10u30 en 12u in de gemeentelijke sporthal . Hier wordt de gelegenheid geboden om op een speelse manier basket te ontdekken. Alle jongens en meisjes tussen 6 en 7jaar zijn van harte welkom tijdens deze initiaties. Meer info kan je vinden op de website van de Merchtem EAGLES www.merchtemeagles.com of vragen via het volgende mail adres merchtemeagles@gmail.com

Gezocht dames Kadetten - Niet alleen de jongsten kunnen aansluiten bij de Merchtem EAGLES, iedereen die graag zijn / haar favoriete sport in de gemeente willen beoefenen is van harte welkom. Wij zijn actief op zoek naar versterking voor onze kadetten Damesploeg. Meisjes, geboren na 01/01/1998, die kunnen basketten kunnen contact opnemen via het volgende mail adres merchtemeagles@gmail.com.  

Activiteiten nieuwe seizoen. Merchtem EAGLES is een club die haar werking dankt aan haar trouwe sponsors, en aan de inkomsten uit een aantal activiteiten. Dit jaar zal het Grillfestijn doorgaan op 27 en 28 september en de vermaarde palingverkoop vindt plaats op 25 april 2015.

Verder doet de club een oproep aan alle handelaars, zelfstandigen, ondernemers en bedrijven in Merchtem, die ons project wensen te ondersteunen om contact op te nemen.

Alle middelen worden aangewend om de Merchtemse jeugd de gelegenheid te geven hun favoriete sport te beoefenen.

Contactpersoon: Steven Palstermans via merchtemeagles@gmail.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief