MERCHTEM - Zomerkiosk

C21

MERCHTEM - Zomerkiosk

Editiepajot-ingezonden-zomerkiosk-merchtem-01082014
ingezonden
 
Editiepajot-ingezonden-zomerkiosk-merchtem2-01082014
ingezonden
Editiepajot-ingezonden-zomerkiosk-merchtem1-01082014
ingezonden
 

Nadat dinsdagavond de koren van Peizegem CumDecore & Koor De Morisanen , de Steltenlopers en hun Stiltwalkerspartyband de zomerkiosk plat hadden gespeeld en gezongen, was het woensdagochtend de beurt aan ‘t Merchtems Volkstheater om een bezoek te brengen aan de wekelijkse markt van Merchtem.

Prinses Nathalie Van Steltelopia en haar gezelschap brachten een bezoek aan de markt in het gezelschap van de schepen van cultuur.

Bij verschillende kramen hielden ze halt en schakelden ze de marktbezoeker in om de prinses te helpen bij het aankopen van een nieuwe handtas, kuisgerief, nieuwe kleding enz..

En voor de kleine prinsesjes: snoepjes, verse groenten  en als afsluiter een lekkere wafel met slagroom.

De prinses en haar gezelschap konden vaststellen dat er op de markt werkelijk alles te koop is en dat de marktkramers bijzonder vriendelijke mensen zijn.

Spijtig genoeg kregen ze tijdens het bezoek aan het gemeentehuis te horen dat er dinsdagavond tijdens de zomerkiosk 6 stoelen werden ontvreemd bij het August De Boeckhuis.

Maar de zomer is nog niet voorbij!

Er staan nog twee zomerkiosken op het programma waarbij de eigen verenigingen kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben.

Dinsdag  5 augustus om 19u (stipt op tijd) kinderdisco. Dj Johan en de mensen van ‘t Merchtems volkstheater leren de kinderen, ouders en grootouders dansen op bekende en minder bekende (kinder)liedjes. Daarna om 20 u worden we getrakteerd op een zomers concert door  K.H. St-Cecilia Merchtem

De bar wordt dit maal opengehouden door  het  Willemsfonds Merchtem

Het wordt een vrolijke zomeravond als jullie er allemaal kunnen bij zijn.

De laatste zomerkiosk op dinsdag 12 augustus om 19u staat helemaal in het teken van een andere Merchtemse trots: de dansgroep Gembada.

Zij zullen enkele nummers brengen en proberen iedereen op de dansvloer te krijgen. Reden genoeg om de laatste zomerkiosk van 2014 niet te willen missen.

Merchtem zomert een hele zomer lang!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 aug 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief