KSJ MERCHTEM viert 45e editie van haar ‘Vlinderbal’

C21

KSJ MERCHTEM viert 45e editie van haar ‘Vlinderbal’

Editiepajot-ingezonden-vlinderbal-merchtem-03092014
ingezonden
 

Op zaterdag 20 september 2014 organiseert KSJ Merchtem de 45e editie van haar jaarlijkse Vlinderbal in zaal Harmonie te Merchtem.

Uniek concept - Door de jaren heen is het Vlinderbal uitgegroeid tot een uniek concept. Het jaarlijkse KSJ feest is geëvolueerd van een puur ‘bal’ tot een feest voor jong en oud. “Vroeger was het Vlinderbal een bal waar mensen samen kwamen voor een gezellige babbel. Mensen konden er rustig genieten van een drankje en wat muziek. De laatste jaren evolueerde het bal echter meer naar een fuif voor een jonger publiek. Tot groot ongenoegen van de ‘anciens’”, vertelt Bart Bogaerts, lid van het OC. “Daarom hebben we snel besloten om naast het fuifgedeelte in zaal Harmonie, ook een ‘rustige’ bar in te richten in zaal Intermezzo. Dit jaar gaan we nog een stapje verder en werken we in zaal Intermezzo rond het thema van de jaren ’60. Ons bal viert haar 45e verjaardag en dit thema sluit hier naadloos op aan.”

Extra feestelijke 45e editie - “Eigenlijk willen we er geen leeftijd op kleven. Er is gewoon voor ieder wat wils. Voor deze feestelijke editie hebben we bovendien alle 45-jarige Merchtemnaren uitgenodigd om samen met ons hun verjaardag te komen vieren op het Vlinderbal! ” In zaal Intermezzo zorgen de Backseat Boppers en DJ Smokin’ Boots voor ambiance & sfeer. Herbeleef er de jaren ’60 samen met deze 4-koppige rockabilly band en geniet intussen van een gezellige babbel en een drankje. Heb je zin om te fuiven? Dan kan je terecht in zaal Harmonie waar DJ Joost de pannen van het dak speelt tot in de vroege uurtjes.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 sep 2014
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief