MERCHTEM promoot nieuwe zaken

C21

MERCHTEM promoot nieuwe zaken

Editiepajot-ingezonden-rode-loper-06092014
ingezonden

Merchtem wil opstartende ondernemers ruimte bieden om creatief om te gaan met ondernemerschap. Zo wil de gemeente zuurstof geven aan haar ondernemers. Of het nu om een winkel, horecazaak, vrij beroep of KMO-bedrijf gaat, het Merchtemse gemeentebestuur wil maximaal blijven inzetten op ondernemerschap!

Zij willen graag hn steentje bijdragen om uw nieuwe zaak te lanceren! Hoe gaan ze dat aanpakken? Heel simpel, ze gaan voor u reclame maken op de gemeentelijke website.

Wat moet u hiervoor doen?

Heeft u recent een zaak opgestart, dan bezorgt u de startdatum en een korte beschrijving van de activiteiten van uw zaak of onderneming. Heeft uw nieuwe zaak ook een eigen website, logo, fotomateriaal, … dan voegt u tevens al deze informatie toe. Zijn er vacatures en wenst u deze ook via dit kanaal bekend te maken, dan kan u ons ook deze info bezorgen.

Zij verwachten al dit materiaal op economie@merchtem.be.   

Via de pagina actueel van de gemeentelijke website, waarop al een verwijzing zal te vinden zijn van uw nieuwe zaak, maken ze een link naar de pagina ‘lokale economie’ waar uw zaak of onderneming uitvoerig wordt voorgesteld.

Ook bestaande zaken willen ze een plaats geven op de gemeentelijke website! U bezorgt al uw gegevens (zie idem hierboven) en zij zorgen ervoor dat uw zaak binnenkort op de pagina lokale economie prijkt! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief