MERCHTEM - Geef ons heden ons dagelijks brood, en vergeef ons...

C21

MERCHTEM - Geef ons heden ons dagelijks brood, en vergeef ons...

Editiepajot-ingezonden-broodautomaten-17092014
ingezonden

Gelet op de vele reacties van 'bezorgde inwoners', dat één broodautomaat per deelgemeente te weinig zou zijn om de noden te lenigen, is burgemeester Eddie De Block graag bereid de visie van het college mbt het aantal broodautomaten in Merchtem bij te sturen.

Er zal bij het toekennen van een vergunning tot het plaatsen van een broodautomaat rekening worden gehouden met het aantal mogelijke 'gebruikers'. De essentie echter blijft zoals eerder gesteld. Het kan niet dat er zonder vergunning broodautomaten uit de grond rijzen, her en der. Dit moet weldegelijk 'gecontroleerd' gebeuren.

De automaten die niet zijn vergund en op 'ongelukkige plaatsen 'zijn ingeplant zullen worden verwijderd (of zal de eigenaar een 'geschikte' andere locatie moeten zoeken om vergund te geraken).

De burgemeester is zeker niet te schoon om zijn mening in deze te herbekijken, want 'luisteren naar u en de inwoners', is al meer dan twintig jaar zijn grootste troef; hij wil graag dat dit zo blijft. '...tot in de eeuwen der eeuwen, AMEN'.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief