’t MERCHTEMs Volkstheater brengt: Met 2 in 1 Kamer

C21

’t MERCHTEMs Volkstheater brengt: Met 2 in 1 Kamer

Editiepajot_ingezonden_met_2_op_1_kamer
ingezonden
 

Zin om de gieren, te bulderen, te schokken van het lachen? Zin om je zorgen tijdens deze donkere, droeve herfstdagen even te vergeten? Kom dan massaal naar zaal ‘t Vijverdal te Merchtem want ‘t Merchtems Volkstheater brengt er voor jullie “ Met  2 op 1 kamer “ van Ruud De Ridder (Antwerps theater) 

De voorstellingen gaan door op vrijdag, 31 oktober ( try-out op donderdag, 30 oktober ) om 20 uur en op zaterdag, 1 november om 16 uur en om 20 uur.

 

De regie is in handen van Griet Sterckx en de spelers zijn:

Lisette Bécu – Van Ginderachter, Nathalie Van Hellemont, Evy Van Buggenhout, Fons Meskens, Johan Larivière, Roel De Greef en Stijn De Keersmaeker.

 

Waarover het zoal gaat?

 

Hebben jullie al eens een ziekenhuiskamer met iemand moeten delen? Vonden jullie dat plezant?

 

Het stuk speelt zich af op een tweepersoonskamer in het ziekenhuis waar Edgard verblijft. Edgard had liever op een kamer alleen gelegen, maar er was geen meer vrij. En wanneer ook de Charles zijn intrek neemt in de kamer, gaan de poppen aan het dansen.

Met 2 op 1 kamer is een Blijspel van Ruud De Ridder, bekend van succesvolle televisieformats als Den Bompa en als co-creator van Familie op VTM.
Evy Van Buggenhout de nieuwe en de opvallendste verschijning in de Merchtemse cast.  Ze mag als sexy verpleegster het podium (en meer) delen met vertrouwde gezichten  Lisette Bécu – Van Ginderachter, Nathalie Van Hellemont, Evy Van Buggenhout, Fons Meskens, Johan Larivière, Roel De Greef en Stijn De Keersmaeker.

Het is ook de voorlopig laatste produktie in ’t Vijverdael, het MVT krijgt een nieuw lokaal ter beschikking dat ze gaat omtoveren tot een echte theaterzaal.  Ze zullen hun produkties laten plaatsvinden in hun nieuwe theatertempel

 

Liefhebbers van VTM-formats als ‘Bompa’ en ‘Drie mannen onder één dak’ weten de komende dagen waarheen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2014
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief