Oxfam wereldwinkel MERCHTEM: Geschenkenbeurs en ‘Free podium’

C21

Oxfam wereldwinkel MERCHTEM: Geschenkenbeurs en ‘Free podium’

Editiepajot_oxfam_logo
ep

Het is weer zo ver. Oxfam Wereldwinkel houdt zijn jaarlijkse geschenkenbeurs in de zaal ’t Vijverdal achter de kerk van Merchtem centrum op zaterdag 29 november van 16 uur tot 22 uur en op zondag 30 november van 10 tot 17 uur.

Kies er uit het lekkere en exotische voedingsassortiment of de handgemaakte gebruiksvoorwerpen uit het Zuiden. Fairtrade-juwelen voor jezelf of om cadeau te geven. Van koper, hout, zilver, keramiek of hoorn. Kies voor simpel en stijlvol de ene dag, kleurrijk en vrolijk de andere.

 

De geschenkenbeurs sluit aan bij de actie van 11.11.11: tegen de voedselverspilling: sorry is niet genoeg. Wist je dat een derde van het voedsel wereldwijd wordt weggegooid? Er is genoeg voedsel en toch is er honger: 1 op 8 mensen lijdt honger. We hebben dringend een beleid nodig dat verspilling tegengaat in elke schakel van de voedselketen: van het veld in het zuiden tot bij ons, consumenten in het noorden.

 

Zaterdagavond 29 november vanaf 20 uur is er free podium: iedereen die zijn talenten wil laten horen krijgt plaats en tijd op het podium. Kom luisteren naar de jonge en/of nieuwe talenten en zing mee. Succes verzekerd. Inkom is gratis. Allen daarheen.

 

’t VIJVERDAL:

  • 29 NOVEMBER VANAF 16 uur   met om 20 uur:  FREE PODIUM
  • 30 NOVEMBER VANAF 10 uur tot 17 uur: doorlopend   

 

Aan U om de geschenkenbeurs te komen bezoeken. Inkom gratis. Rondkijken zonder kopen mag ook. En ook hun koffie en eigen gemaakt gebak (met producten van de Wereldwinkel) zijn niet te versmaden, allemaal aan zeer democratische prijzen.

 

Noteer ook in ieder geval dat de Wereldwinkel vanaf 1 december meer openingsuren heeft: Woensdag blijft van 9 tot 12 uur, vrijdag komt er bij van 9.30 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur, zaterdag blijft van 9.30 uur tot 12 uur en van 14 tot 16.30 uur en zondag van 10 tot 12 uur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2014
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief