Week van de senioren & CVO M&T MERCHTEM/TERNAT

C21

Week van de senioren & CVO M&T MERCHTEM/TERNAT

Editiepajot_ingezonden_week_van_de_senioren_cvo_m_t3_19112014
ingezonden
 
Editiepajot_ingezonden_week_van_de_senioren_cvo_m_t2_19112014
ingezonden
 
Editiepajot_ingezonden_week_van_de_senioren_cvo_m_t1_19112014
ingezonden
 
Editiepajot_ingezonden_week_van_de_senioren_cvo_m_t_19112014
ingezonden
 

In het centrum voor volwassenenonderwijs CVO M&T Merchtem – Ternat volgen heel wat senioren les, en dit in onze lesplaatsen verspreid over Asse, Itterbeek, Merchtem en Ternat. Deze lessen, specifiek gericht naar de interesses van senioren èn op hun maat, gaan overdag door. 

In ons seniorenaanbod zitten zowel TAALopleidingen (Frans, Engels, Italiaans, Spaans), KOOKcursussen als INFORMATICAlessen (zowel beginnerscursussen Ontdek je pc, als meer specifieke opleidingen Internet, Fotobewerking, Tablets, e.a.).

 

Naar aanleiding van de seniorenweek van 17 tot en met 23 november zetten wij met veel plezier al onze studerende senioren in al onze lesplaatsen in het zonnetje. Wij trakteren hen op een lekkernij en bedanken hen op die manier voor hun vertrouwen in ons centrum en onze leerkrachten, voor hun enthousiasme, hun inzet en inspanningen.

 

Zij maken tijd voor ons en wij maken tijd voor ieders talent.

 

Onder het motto 'Je bent nooit te oud om te leren'  willen we graag het belang van blijven studeren benadrukken. Het houdt je jong, het stimuleert je geheugen, je blijft verbonden met de actualiteit. En daarbij zijn de sociale contacten voor senioren zeker net zo belangrijk.

 

Inschrijven voor het tweede semester kan ook binnenkort via de website www.cvomt.be. Je kan ons ook bereiken via mail op infomerchtem@cvomt.be of infoternat@cvomt.be.

LEVENSLANG LEREN: EEN RENDEREND PLEZIER!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2014
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief