MERCHTEM - Kerstmarkt op 20 december op de Varkensmarkt Verkeersmaatregelen

C21

MERCHTEM - Kerstmarkt op 20 december op de Varkensmarkt Verkeersmaatregelen

Editiepajot-merchtem-logo-gemeente

Op zaterdag 20 december vindt er vanaf 16 uur op de Varkensmarkt een kerstmarkt plaats. In een 12-tal kerststalletjes zullen de bezoekers typische kerstproducten kunnen kopen of wordt er een hapje en een drankje aangeboden. 

Deze kerstmarkt wordt afgesloten met een kerstfuif in FameX3; om 03 uur moet de muziek stiller worden gezet en uiterlijk om 04 uur wordt de fuif stilgelegd.

 

Graag willen wij u op de hoogte brengen van de verkeersmaatregelen die het college van burgemeester en schepenen getroffen heeft om deze kerstmarkt veilig en met een minimum aan overlast voor de omwonenden te laten verlopen.

  • Vanaf 11 uur geldt er parkeerverbod op de Varkensmarkt.
  • Vanaf 12 uur worden de Varkensmarkt en de Korte Ridderstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. De handelaars en CANDLELIGHT/SHOPPING  op de Varkensmarkt blijven bereikbaar tot 16 uur.
  • Vanaf 16 uur wordt de Varkensmarkt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en worden de Nieuwstraat en de Bogaerdstraat (vanaf de Vesten) afgesloten voor doorgaand verkeer. De handelaars en CANDLELIGHT/SHOPPING blijven tot 21 uur bereikbaar.
  • Vanaf 21 uur worden de Nieuwstraat, de Korte Ridderstraat en de Bogaerdstraat (vanaf de Vesten) afgesloten voor alle verkeer. Vanaf dan wordt er geen doorgaand verkeer meer toegelaten vanaf het kruispunt aan de Krekelendries.

Voor meer informatie of ingeval er zich problemen zouden voordoen, kan u contact opnemen met schepen Ella De Neve, 0486 57 37 47.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 dec 2014
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief