Swaiken is op zoek naar oude documenten over station van MERCHTEM

C21

Swaiken is op zoek naar oude documenten over station van MERCHTEM

Editiepajot_merchemtem_swaiken
Swaiken tussen de boeken in zijn station (Ingezonden foto)
 

Swaiken, de stationsverantwoordelijke van Merchtem wil zijn station in de kijker zetten tijdens een opendeurdag in de maand mei. Daarom is hij nog op zoek naar documenten en …accordeonisten

Door besparingen stelde de NMBS in 2013 geen personeel meer ter beschikking voor het station van Merchtem. Het gemeentebestuur van Merchtem besloot dan om iemand van het gemeentepersoneel ter beschikking te stellen. De keuze viel op Swaiken Van Campnhout die werkte in de bibliotheek van Merchtem.
Voor de opendeurdag op zondag 24 mei  van 14 tot 19 uur is hij op zoek naar foto’s, tekeningen, schilderijen, … over het station van Merchtem. Wie cd’s, dvd’s & boeken niet meer nodig heeft, mag ze hem altijd bezorgen. Verder zoekt hij ook 1 of meerdere accordeonisten die gratis (wel drankbonnetjes) wat deuntjes kan/kunnen spelen tijdens de opendeurdag in het station Merchtem op zondag 24 mei 2015 van 14u tot 19u. Contact: 0474/88.55.83 of swaiken.keeks@telenet.be .
In zijn station heeft Swaiken ook een bibliotheek ingericht. Geïnteresseerde treinreizigers & niet-reizigers kunnen de boeken gratis meenemen. De cd’s & dvd’s worden verkocht voor 1 euro, en de opbrengst hiervan gaat naar Child Focus. Contacteer Swaiken: 0474/88.55.83 of swaiken.keeks@telenet.be . Hij is in het Station op maandag en dinsdag. van 6u15 tot 7u15 en van 9u tot 10u30, en op woensdag, donderdag en vrijdag van 6u30 tot 9u.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief