MERCHTEM - Workshop Elektrisch Fietsen

C21

MERCHTEM - Workshop Elektrisch Fietsen

Editiepajot_ingezonden_logo_pasar

De elektrische fiets is niet meer uit het straatbeeld te bannen. Deze fietsen worden niet alleen gebruikt voor recreatieve fietstochten, maar ook voor iets langere woon-werkverplaatsingen wat ons milieu zeker ten goede komt.

Pasar wil als vereniging voor recreatie dichtbij, die ook heel wat fietstochten organiseert, het gebruik van de fiets in het algemeen stimuleren en zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met de elektrische fiets.

 

Daarom organiseert PASAR – KC HOPLAND een Workshop Elektrisch Fietsen op         zondag 19 april 2015 in de Basisschool “De Lettertuin”, Steenweg op Vilvoorde 229 (aan de kerk) 1745 Opwijk ( Droeshout). Aanvang 14 uur; Duurtijd: ca 2 uur. Dit in samenwerking met Pasar-Merchtem, Opwijk en Asse.

 

Een fietsconsulent laat je kennismaken met de mogelijkheden, beperkingen en aandachtspunten van het elektrische fietsen. Tijdens het gezellige fietscafé achteraf, kan je een testrit maken, want drie plaatselijke handelaars (De Fietser en Tom Vrijdag uit Opwijk en Fietsen Moens uit Merchtem)stellen fietsen ter beschikking. Men kan een prijscalculator invullen, jouw ideale fiets kiezen aan de hand van een vragenlijst, jouw vragen stellen aan de fietsconsulenten en gezellig napraten met een drankje. Er is ook een gratis tombola waarbij je een box met fietsroutes speciaal voor elektrische fietsen kan winnen.

 

Deelname: € 4; leden: € 2 ( inbegrepen samenvatting workshop en gratis tombola)

 

Liefst inschrijven vóór 12 april 2015

 

Jean-Marie De Pauw, tel.: 052 37 38 62

e-mail: hilde.spinoy@hotmail.be

 

Michel Vanderstappen, tel.: 052 37 17 43

e-mail: michel_vanderstappen@skynet.be

 

PASAR – KC HOPLAND

Molenbaan 41

1785 Merchtem

Tel.: 052 37 17 43

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2015
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief