MERCHTEM - Opening jeugdhuis Hauska

C21

MERCHTEM - Opening jeugdhuis Hauska

Editiepajot_ingezonden_jeugdhuis_hauska_17032015
 

Hamme had al lang nood aan een inspirerende plek,  waar jongeren samenkomen om elkaar te ontmoeten. Op zaterdag 14 maart opende dan eindelijk het jeugdhuis 'Hauska'.

Hauska, Fins voor gezellig, plezierig doet zijn naam alle eer aan. De inrichting door Elisa Van Hauwermeiren is met veel zorg gezet, met oog voor details, presentatie en afwerking. 

 

Al snel waan je je in een Finse setting. Geweien aan de muur, krukjes met pelsen, zonnespiegels. Hout en recyclagemateriaal zijn de rode draad. Fruitkistjes werden doordacht in het interieur geïntegreerd als barkastje en rekjes, een gezellige zithoek gemaakt van paletten maakt het interieur af. Kortom een plaats waar het fijn vertoeven is. Iets waar je deel van wilt uitmaken.

 

In de namiddag werden de buren uitgenodigd om kennis te maken. Ze werden verwend met 'home made ' taarten en cakes. Een eerste kennismaking met  een initiatief van het jeugdhuis, want elke eerste zondag van de maand wordt Hauska  immers Hauskaffe, een koffie- en theehuis met gebak waar jong en oud  vanaf 14.00u welkom zijn. Het  1ste Hauskaffe zal uitzonderlijk doorgaan op 29 maart vanwege het Paasweekend.

 

Burgemeester De Block en schepen van jeugd Mast waren ook van de partij en zagen dat het goed was. 's Avonds ging het jeugdhuis open voor de jeugd. Het was een succes en velen waren enthousiast. Het bestuur Pieter Walraevens, Wout De Smedt, Arne Wouters, Wouter Van Pamel, Kwinten en Elisa Van Hauwermeiren hebben uitstekend werk verricht.

 

Volg vanaf nu alles op hun facebook pagina https://www.facebook.com/pages/Hauska-JH/375187622654784?fref=ts  en https://www.facebook.com/pages/Hauskaffe/633171790149471 

 

Jeugdhuis" Hauska "is geopend op vrijdag van 20.00u. -02.00 u. en veranderd op de eerste zondag van de maand in coffee Bar "Hauskaffe" vanaf 14.00 u. adres: Lindestraat 97 - 1785 Hamme / Merchtem

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief