Geo De Buyser en Willemsfonds MERCHTEM veilen Merckxtekening voor het goede doel

C21

Geo De Buyser en Willemsfonds MERCHTEM veilen Merckxtekening voor het goede doel

Editiepajot_ingezonden_eddy_merckx_copy
Bij het afsluiten van de succesvolle tentoonstelling “streekrenners NOSTALGIE OP WIELEN” werd de tekening officieel overgedragen aan “VZW steunt MS” en mocht voorzitster Maria Verbruggen deze in ontvangst nemen.
 

Tekenaar Geo De Buyser uit Brussegem-Merchtem schenkt, in samenwerking met  het Willemsfonds Merchtem, een unieke tekening van Eddy Merckx aan “VZW steunt MS” uit Kapelle-op-den-Bos.

 

De tekening wordt verkocht aan de hoogste bieder. De opbrengst is volledig ten voordele van MS-patiënten. Inmiddels is er een bod van 800 Euro, maar u kan nog steeds bieden tot 3 november.

 

“Ik wou naar aanleiding van de acties van “VZW steunt MS” ook mijn steentje bijdragen”, zegt striptekenaar Geo. Hij tekende recent het album “Streekrenners NOSTALGIE OP WIELEN”, met een 50-tal potloodtekeningen van wielerlegendes uit de streek. Daar kon een exclusieve tekening van Eddy Merckx, ereburger van Meise én peter van “VZW steunt MS”, niet in ontbreken.

 

Bieden op de tekening kan dus nog tot 3 november 2015, middernacht, op het e-mailadres van het Willemsfonds Merchtem via demey.marianne@gmail.com of via de website www.vzwsteuntms.be met vermelding “Tekening Eddy Merckx”, het bedrag van uw bod en uw telefoonnummer.

 

De winnaar krijgt de tekening, met als toegift  een album “Streekrenners NOSTALGIE OP WIELEN”, overhandigd tijdens het grote pannekoekenfestijn  van “VZW steunt Ms” (met optredens van Belle Perez, Lindsay en Jo Vally) op 11 november in de sporthal te Kapelle-op-den-Bos.

 

Stefaan De Doncker

Secretaris VZW steunt MS

www.vzwsteuntms.be

0495 / 59 44 39

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 okt 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief