ASSE / HALLE / MERCHTEM - Haviland houdt rekening met verminderde dienstverlening vanwege nationale betoging op 7 oktober 2015

C21

ASSE / HALLE / MERCHTEM - Haviland houdt rekening met verminderde dienstverlening vanwege nationale betoging op 7 oktober 2015

Editiepajot_ingezonden_haviland_intercommunale_06102015

De aangekondigde nationale betoging in Brussel op woensdag 7 oktober 2015 kan gevolgen hebben voor de ophaling van het afval in onze regio. Daarom wil Haviland intercommunale waarschuwen voor mogelijke verminderde of zelfs geen dienstverlening op die dag. De kans is immers reëel dat de ophaaldiensten niet of slechts gedeeltelijk uitrijden.

 

Haviland kan helaas niet voorspellen of de ophalers op woensdag 7 oktober hun ophaalrondes zullen starten. En zelfs indien de vuilniswagens uitrijden, is de ophaling niet (helemaal) gegarandeerd. Door eventuele blokkades of sluiting van verwerkingsinstallaties zou het kunnen dat de ophaalwagens niet overal het afval kunnen ophalen of het opgehaalde afval niet kunnen lossen.

 

De inwoners van onderstaande gemeenten, kunnen op die dag mogelijk hinder ondervinden voor de volgende restfracties:

  • Restafval: Halle en Asse
  • Pmd: Merchtem en Wemmel

In navolging van het 4de en 5de praatcafé rond dementie” zal er ook een 6de praatcafé rond dementie georganiseerd worden met als thema ”Omgaan met angst en agitatie”.

 

Een “praatcafé dementie” is een bijeenkomst voor familieleden van personen met dementie en andere geïnteresseerden. Ook personen met dementie zijn van harte welkom.  Dat kan gaan van een korte uiteenzetting tot een echt gesprek.  De bedoeling is in elk geval dat de aanwezigen zich goed voelen en wie vragen heeft deze ook kan stellen aan de gastspreekster, mevrouw Greet Herkes, dementiecoach aan huis.

 

Het praatcafé zal plaatshebben op woensdag 28 oktober 2015 om 19.30 uur  in het Woon- en zorgcentrum Onze Lieve Vrouw – Gasthuisstraat 57 te 1760 Roosdaal. Het aantal deelnemers bedraagt maximum 50.  De deelname hieraan is gratis.

 

Inschrijven hiervoor kan op de dienst welzijn en vrije tijd van het gemeentehuis, Inge Vanderstappen, Brusselstraat 15 te 1760 Roosdaal – 054 89 13 53 – inge.vanderstappen@roosdaal.be Papier en karton: Grimbergen en Dilbeek

 

Havilland garandeert dat ze voor de betrokken gemeenten prioritair restafval zullen ophalen. De overige fracties zullen ze, zo snel mogelijk, in de loop van de betreffende week ophalen.

 

Voor al jouw vragen kan je terecht bij de dispatching op het telefoonnummer: 02/334.17.40.

 

Haviland wenst zich alvast te verontschuldigen voor het ongemak dat deze actie voor de burgers kan meebrengen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief