MERCHTEM - Wakker worden met Fair trade

C21

MERCHTEM - Wakker worden met Fair trade

Editiepajot-merchtem-logo-gemeente

Eerlijk ontbijt Oxfam Wereldwinkel Merchtem op 16 oktober van 8 tot 10 uur in zaal ’t Vijverdal.

 

Op zondag 16 oktober van 8 tot 10 uur is er in de zaal ’t Vijverdal, Kerkstraat te Merchtem te genieten van een eerlijk en heerlijk fair trade ontbijt, met aandacht voor gezonde voeding.

 

Naast een ruime keuze aan broodjes en beleg, koffiekoeken en cornflakes is er ook heerlijke fruitsla, lekkere sausjes en pudding van noten en fruit. Ook proevertjes: alles met Wereldwinkelproducten.

 

Prijs: 10€ voor volwassenen en 5€ voor kinderen tot 12 jaar.

 

Om praktische redenen valt er in te schrijven en te betalen voor 9 oktober. Dit kan door naam en adres + gewenst aantal personen (volwassenen en kinderen) door te mailen naar merchtem@oww.be en te betalen via bankrekening van Wereldwinkel Merchtem  BE 15 0010 5839 9130, ofwel door alle gegevens en geld in een envelop in de bus van de wereldwinkel te deponeren, Kerkstraat 13 te Merchtem.

 

Dit ontbijt sluit de week van de Fair trade af die loopt van 8 tot 16 oktober. Hoe kan dat beter dan met een heerlijke kop koffie uit Kivu, chocopasta uit Ivoorkust, confituur uit Ecuador, Braziliaans fruitsap en kraakverse broodjes? 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief