OPWIJK – Berichtgeving gemeente

C21

OPWIJK – Berichtgeving gemeente

Editiepajot-opwijk-logo-gemeente
EP

Nieuws vanuit het gemeenschapscentrum - Op vrijdag 19 september 2014 openen wij het seizoen met het Willy Claes Quartet & Nest Adriaensen, alias Nest van de Strangers. Dit live concert van ‘Jukebox voor senioren’ wordt in een aangepast seniorenjasje gegoten. Het publiek kiest haar favoriete nummers uit een lijst van 50 door het gezelschap geselecteerde liedjes. Klassiekers worden niet vergeten, ook uit het oog en oor verloren songs staan op het repertoire. Uiteindelijk zal het publiek het verloop van het concert bepalen. Afspraak om 20u30 in de schuur van het Hof Ten Hemelrijk.

  • Kaarten: vvk: € 13,00 - reductie: € 12,00 - kassa: € 15,00
  • Voor de aankoop van de tickets kan u gebruik maken van de cultuurcheque.
  • Reservatie tickets: 052 36 51 72 – gc.tickets@opwijk.be  - www.opwijk.be

Kunst Op Komst 2014: stem voor Opwijk! Twee reporters van Radio 2 komen afzonderlijk langs tussen maandag 1 september en vrijdag 19 september 2014. Zij polsen naar de kennis van het beeld Prima Mater van kunstenaar Koenraad Tinel dat eventueel naar Opwijk verhuist. Daarnaast zoeken zij uit in welke gemeente het goed wonen is, en dit aan de hand van enkele vragen.

Tijdens de finale-uitzending van vrijdag 10 oktober 2014 nemen de burgemeesters van de drie gemeenten het tegen mekaar op in een radioquiz. Een quiz over hun gemeente, kunst, het kunstwerk en de actualiteit.

Hoe stemmen voor de wedstrijd Kunst Op Komst 2014?

ONLINE Voting is open van maandag 6 oktober (6u) tot donderdag 9 oktober (13u).

  • via de website www.radio2.be  
  • via sms naar 6042: kunst (spatie) opwijk (een sms kost € 0,50)

Computercursussen - In oktober worden weer computercursussen georganiseerd door de bibliotheek. Naast het klassieke programma voor senioren is er ook een cursus (infosessie) voor een ruimer publiek op zaterdagvoormiddag: Infosessie “Maak kennis met Windows 8 op je computer”. Nood aan een introductie over Windows 8? Een nieuwe laptop, tablet of hybride toestel gekocht? Is het even wennen aan het nieuwe startscherm met 'tegels'? Windows 8 is een besturingssysteem die een hybride bediening mogelijk maakt met een muis, toetsenbord en aanraakscherm. Deze demonstratie helpt je een eind op weg in deze nieuwe werkwijze.

  • Wanneer? Zaterdag 18 oktober van 9u30 tot 12u30
  • Locatie: Groen Zaaltje in HTH (Kloosterstraat 7)
  • Begeleider: Karel Vanrietvelde
  • Prijs: € 10 (inschrijving pas geldig na betaling)
  • Inschrijving online bij Arch’Educ of in de bibliotheek van Opwijk

Meer info? Bibliotheek (052 36 51 65 - bibliotheek@opwijk.be) of bij Arch’Educ (www.archeduc.be - 02 454 54 01)

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2014
Sam Herremans
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief