TERNAT - Statiestraat weer open in twee rijrichtingen

C21

TERNAT - Statiestraat weer open in twee rijrichtingen

Stationsomgevingvoorbereidendewerken2klein
 

De statiestraat is sinds gisterenavond opnieuw vrij voor verkeer in twee rijrichtingen. De aannemers van de nutsmaatschappijen herstelden eerst nog de putten die reeds dicht mogen, asfalteerden de sleuven en de overgang met de voetpaden. Er werd ook grondig geborsteld.

De watermaatschappij haalt maandagochtend de resterende aarde weg van 2 putten. Enkel de overkoppelingsputten die nog niet zijn voltooid worden open gelaten. De aannemer werd gevraagd ze voldoende te beveiligen en te markeren naar de weggebruikers toe. Ook worden alle kleinere obstakels zoals uitstekende kokers, wachtbuizen etc.. duidelijker gemarkeerd.

De werken die de volgende weken nog dienen te gebeuren zijn overkoppelingen of aansluitingen van woningen. Dit is niet intensief en verloopt zoals elke huisaansluiting.

Half mei wordt gestart met parking oost (de grote parking achter het station. Tussentijds worden wel voorbereidende werken uitgevoerd op de parking.

Schepen van openbare werken Jozef Borremans (foto) en mobiliteitsambtenaar Jo Vanderelst gingen persoonlijk alle handelszaken op de hoogte stellen van het heropenen van de straat. De inwoners, pendelaars en andere belangstellenden worden begin volgende week via een (electronische) nieuwsbrief (nr 3)  op de hoogte gebracht.

contact : Mobiliteitsdienst, Jo.VanderElst@ternat.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2014
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024

archief