TERNAT - Rozenstraat gaat opnieuw voor de titel van superspeelstraat

C21

TERNAT - Rozenstraat gaat opnieuw voor de titel van superspeelstraat

Editiepajot-rozenstraat-superspeelstraat-2013-09082014
foto © Guido Van Cauwelaert ( archief 2013 )
 

Ook dit jaar gooit de Rozenstraat in Sint-Katherina-Lombeek zich helemaal in de strijd voor de titel van superspeelstraat.

Deze wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de jeugddienst van de gemeente Ternat.  Alle speelstraten krijgen gedurende de zomervakantie opdrachten. De straat die deze opdrachten het best vervult, wordt op het einde van de zomer uitgeroepen tot superspeelstraat.

Vorig jaar werd de Rozenstraat superspeelstraat, en dus willen ze dit jaar deze titel verdedigen!

Tijdens de eerste opdracht kampeerden alle kinderen maar liefst 3 nachten samen in een van de tuinen . Er werden spelletjes gespeeld, kampvuur gehouden, kampliedjes gezongen en de mama’s zorgden voor een heerlijk ontbijt. Gezelligheid troef, 3 dagen lang!

Bij de 2e opdracht werd de straat omgedoopt in een heus vlinderparadijs. Alle kinderen verkleedden zich in kleurrijke vlinders, en de ganse straat werd versierd met zelf geknutselde vlinders.  Tot groot genoegen van alle buurtbewoners.

Bij de 3e opdracht werd er een echte ‘walk of fame’ georganiseerd. Er werden heel wat beroemdheden gespot: Stromae, lady gaga, minnie mouse, roodkapje, messi,… ze waren er allemaal. Zelfs een heuse échte  lokale wereldkampioen, onze friturist Daan Vernaillen, kersvers wereldrecordhouder frieten bakken!

Tussendoor werden nog bonusopdrachten vervuld: er werden fruitbrochettes gemaakt, een echt Rozenstraat logo ontworpen, en nog veel meer!

De 4e opdracht moet er nog aankomen, maar wie staat de Rozenstraat nog in de weg voor hun titel van superspeelstraat 2014?

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 aug 2014
Sam Herremans
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024

archief