TERNAT - Hoevenementen 2014

C21

TERNAT - Hoevenementen 2014

Editiepajot-ingezonden-hoevenementen-2014
ingezonden
 

Na het succes van de 1ste editie in 2013, stellen wij u graag de 2de editie voor van ons gezellig familiefestival.

Aan het concept werd niks veranderd: muziek met een mix van lokaal talent en enkele gevestigde waarden, lekkere streekgerechten –en bieren en kinderanimatie. Nieuw dit jaar is het Oldtimer event met de mogelijkheid om een ritje te maken in een echte oldtimer.

Hoevenementen gaat net zoals vorig jaar door op het mooie binnenplein van de historische vierkantshoeve “Hoeve Baeyens”, gelegen aan de Lindenstraat in Sint-Katherina-Lombeek.

De toegang is gratis. Het festival is toegankelijk voor andersvaliden, er worden parkeerplaatsen voor hen voorbehouden en er is aangepast sanitair.

Programma:

14u Jeugdorkest Musikalo met Anke Babeliowsky: Het festival wordt dit jaar op gang getrapt met een spetterend optreden van onze eigen jeugdharmonie Musikalo. Geen traditionele harmoniemuziek op het programma, maar originele popnummers die de hoeve zullen doen swingen. Voor de gelegenheid wordt het orkest aangevuld met een popcombo en hebben ze een gastzangeres uitgenodigd: Anke Babeliowsky! Dit lokaal muzikaal talent zullen jullie zeker nog kennen van Junior Eurosong en Midwinter Lombeek!

15u30 LOGG: Logg is een enthousiaste jonge rockband met ambitie en een klare kijk op de actualiteit. Ze brengt alternatieve, veelzeggende rock met een tikkeltje punk in een mooie mix van eigen nummers en covers. Meer info: http://www.logg.be

16u30 Speechless: Vijf sympathieke gasten met niks meer op zak dan een stem. Speechless brengt acapella doorspekt met heel wat humor. Speechless is ontstaan rond het Chiro-kampvuur en is geëvolueerd tot een moderne acapellagroep die alle stijlen aandurft. Rock, pop, jazz, folk. Vier Limburgers en een Antwerpenaar die eigenlijk van Haacht is. Meer moet dat niet zijn. Meer info: http://www.speechless.be

18u30 The Fortunate Few: De singer-songwriter Jan-Pieter Delcour brengt met zijn groep The Fortunate Few "story pop" met een heldere, meeslepende sound. De liedjes van The Fortunate Few neigen naar "sing and song" en dompelen je onder in een wereld van verloren onschuld. Deze jonge talenten uit eigen streek hebben dit jaar hun 1ste full cd uitgebracht en staan te popelen om aan hun theatertournee te beginnen in het najaar. Meer info: http://www.thefortunatefew.net

20u45 Vinegar Six & The Horny B’s: Vinegar Six & The Horny B's mogen dit jaar Hoevenementen afsluiten. Deze negenkoppige coverband brengt een zwoele mix van funk, pop, rock, soul,... kortom het ideale feestje als afsluiter!

Hoevenementen is een organisatie van Musikalo.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 aug 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 26 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 24 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 21 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024

archief